29 Μαρ 2024

Πρώτη φορά σεξ στα 35; Πάντως αυτό έκανε η Ρέμπελ Γουίλσον


Στην εποχή που όλοι βιάζονται για σεξ και στην σεξουαλική απελευθέρωση που διανύουμε το να κάνεις πρώτη φορά σεξ στα 35 σου χρόνια πραγματικά εγείρει ερωτηματικά. Εντάξει ίσως το 35 να είναι λίγο μακρινή ηλικία από αυτήν που συνήθως οι περισσότεροι έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία, όμως το νόημα της δήλωσης είναι αυτή που την κάνει πιο ουσιώδη. Πολλοί έφηβοι βιάζονται να μεγαλώσουν ή ακόμη χειρότερα μιμούνται τους φίλους τους χωρίς να κάνουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Ο καθένας από εμάς λειτουργεί διαφορετικά και δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι χρόνοι στα σεξουαλικά και αυτό πρέπει να μας απελευθερώνει και κυρίως να μας κάνει να πράττουμε με βάση αυτά που πραγματικά θέλουμε.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις είναι η Ρέμπελ Γουίλσον που διανύει τη χρονιά των προσωπικών της αποκαλύψεων, καθώς δημοσιεύει τα απομνημονεύματά της και έτσι έχει μοιραστεί πολλές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Όπως είπε η 44χρονη ηθοποιός, έκανε σεξ πρώτη φορά σε ηλικία 35 ετών. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising» η ηθοποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη για να περάσει «ένα θετικό μήνυμα» όπως το χαρακτήρισε, σε όσους δεν θέλουν να βιαστούν να κάνουν σεξ, λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων γύρω από αυτό.


Ακόμη, σε συνέντευξή της που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι».

Στη συνέχεια είπε ότι όταν ήταν 23 ετών είχε πει ψέματα ότι έκανε σεξ, για να αποφεύγει τις ερωτήσεις. «Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη , ω ναι, το έκανα. Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση».

Ανεξαρτήτως ηλικίας και φάσης ο καθένας μπορεί να κάνει σεξ όποτε αισθανθεί έτοιμος ή να κάνει αποχή όσο θέλει. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτό το κεφάλαιο. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να νιώσει έτοιμος σε οποιαδήποτε ηλικία και στο κάτω-κάτω η απόλαυση είναι προσωπική υπόθεση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη