3 Μαρ 2024

Μας προσβαλει αυτο σε καθημερινη βαση ....τουριστες που τους εστειλαν για να μας αλλοτριωσουν ως κοινωνια -Ο Κασσελάκης θα παντρευτεί (ξανά) τον Τάιλερ εκτός Αθηνών


Μπαράζ συνεντεύξεων έδωσε το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ το διήμερο που πέρασε, προκειμένου να μας «αποκαλύψουν» τον επικείμενο γάμο τους αυτό το καλοκαίρι εκτός Αθηνών!

Πρώτος ο Τάιλερ Μακμπέθ, με συνέντευξή του, είπε πως θα τον ξαναπαντρευτεί «με δόξα και τιμή» ο σύζυγός του, και ύστερα ακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που συνηγόρησε μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε είσοδο στο πλατό της εκπομπής με το τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, φορώντας το «αγαπημένο του t-shirt! «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Εχουμε αποφασίσει το πού. Εκτός Αθηνών» δήλωσε ο ίδιος.

Συζητώντας για τη ζωή του με τον Τάιλερ, είπε ότι αναζητούν καινούργιο σπίτι κοντά στη Βουλή, ότι ως ζευγάρι είναι πολύ κοινωνικοί (κάτι που το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό), ότι πίνουν τεκίλα, ότι βλέπουν Netflix, ότι μαγειρεύουν και οι δυο και ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάνε στην ορεινή Αρκαδία εκδρομή. Είναι που τον κούρασε το συνέδριο και θα χρειαστεί μια ανάπαυλα…

Κάθε εβδομάδα, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, σε μπαρ, ρεστοράν και εκδρομές είναι!
«Γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το ίδιο ζω όπως πριν. Εχω ένα ποδήλατο στο γραφείο μου, κάνω εκεί γυμναστική. Μετά πάω στο ίδιο γυμναστήριο και τώρα που θα πάμε λίγες ημέρες διακοπές θα τρέξω. Μου λείπει ένα τρέξιμο» συμπλήρωσε ο πρόεδρος Κασσελάκης.

Οταν ο Γιώργος Λιάγκας τού είπε ότι όλα τα κορίτσια στο πλατό είναι ερωτευμένα μαζί του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Να μην ερωτεύονται, να μη φανατίζονται και να απαιτούν από τους πολιτικούς».

newsbreak.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη