9 Μαρ 2024

Εγκαινίασε την Food Expo Greece ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης


Εγκαίνια @foodexpogreece - Metropolitan Expo
Εκπροσωπώντας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, εγκαινίασα σήμερα την FOODEXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Για τη χώρα μας, ο κλάδος τoν τροφίμων και των ποτών αποτελεί μια σημαντική παράμετρο της οικονομικής μας ανάπτυξης. Αποτελεί έναν τομέα που ενισχύει την εξωστρέφεια μας, καθώς η παρουσία των προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές διαρκώς κερδίζει έδαφος και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ξεχωρίζει. Οι δείκτες άλλωστε των ελληνικών εξαγωγών που διαρκώς βελτιώνονται είναι o καλύτερος μάρτυρας.

Για εμάς ως κυβέρνηση και ειδικότερα ως ηγεσία του, 
#Υπουργείου_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων, η εξωστρέφεια των προϊόντων μας, που παράγονται στην ελληνική γη, παραμένει το μεγάλο μας στοίχημα. Επενδύουμε πολλά στην προβολή των προϊόντων μας, επενδύουμε πολλά συνολικά στην ανάπτυξη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, για την καθιέρωση της έκθεσης και την κυριαρχία της πια στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών.

Εύχομαι καλή επιτυχία, που πιστεύω ότι είναι δεδομένη.












 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη