25 Μαρ 2024

mRNA VS Buckingham Palace> Εκ των 7 εμβολιασθέντων δύο είναι νεκροί, τρεις με καρκίνους turbo και δύο υγιείς


Είναι 23 Μαρτίου 2024
 αλλά εμείς θα κάνουμε έναν γαλαζοαίματο περίπατο στο πάρκο του κοντινού παρελθόντος κρατώντας φυσικά τις αποστάσεις και... φορώντας τις μάσκες μας.

Η ιστορία μας θα μπορούσε να έχει τίτλο mRNA VS Blue Bloods ή mRNA

VS Buckingham Palace.

Υπότιτλος> 7 γαλαζοαίματoι τρυπήθηκαν με τα εμβόλια COVID-19. Δύο είναι νεκροί, τρεις με καρκίνο και δύο υγιείς.

Βy Werner Heisenberg

9 Ιανουαρίου 2021

Ακολουθεί ρεπορτάζ του BBC.

Covid-19: Queen Elizabeth and Prince Philip receive vaccinations

Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου έχουν λάβει εμβόλια για τον Covid-19, ανακοίνωσε το Buckingham Palace.

Μια βασιλική πηγή είπε ότι τα εμβόλια χορηγήθηκαν το Σάββατο από έναν οικιακό γιατρό στο Windsor Castle.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η βασίλισσα αποφάσισε να ενημερώσει ότι έκανε τον εμβολιασμό για να αποτρέψει περαιτέρω εικασίες (!)

Το ζευγάρι πέρασε το lockdown στην Αγγλία στο σπίτι του στο Windsor Castle, αφού αποφάσισε να περάσει ήρεμα Χριστούγεννα στην κατοικία του στο Berkshire, αντί για τη συγκέντρωση της παραδοσιακής βασιλικής οικογένειας στο Sandringham.

Τον περασμένο μήνα, η βασίλισσα εμφανίστηκε μαζί με πολλά άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το 2020 πέρασε επτά μήνες – μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου – χωρίς να πραγματοποιήσει δημόσιες υποχρεώσεις εκτός βασιλικής κατοικίας.

Εκείνο το διάστημα, το μεγαλύτερο παιδί της, ο πρίγκιπας Κάρολος, 72 ετών, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και εμφάνισε ήπια συμπτώματα.

Η βασίλισσα χρησιμοποίησε το μήνυμά της για την ημέρα των Χριστουγέννων για να καθησυχάσει όσους αγωνίζονται χωρίς φίλους και οικογένεια φέτος ότι «δεν είναι μόνοι».

Είπε ότι η πανδημία «μας έφερε πιο κοντά» παρά το γεγονός ότι προκάλεσε δυσκολίες, προσθέτοντας ότι η βασιλική οικογένεια «εμπνεύστηκε» από ανθρώπους που προσφέρονται εθελοντικά στις κοινότητές τους.

Την Παρασκευή, ένα τρίτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – που κατασκευάστηκε από την αμερικανική εταιρεία Moderna – εγκρίθηκε για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντάσσοντας τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Oxford-AstraZeneca που έχουν ήδη εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν είναι γνωστό ποιο εμβόλιο έχουν λάβει η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θεωρούσε τον υπερπληθυσμό το μεγαλύτερο πρόβλημα του πλανήτη. Απολαύστε τον>

 

 

Συνεχίζουμε με τον εμβολιασμό του Bασιλιά Καρόλου και της Camilla.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έχουν λάβει εμβόλια για τον Covid-19, ανακοίνωσε το Clarence House στις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Έρχεται ένα μήνα αφότου η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος (αμφότεροι νεκροί) έλαβαν τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Δεν είναι γνωστό ποιο εμβόλιο έλαβαν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα ή αν εμβολιάστηκαν μαζί.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη