7 Απρ 2024

10 ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το πέος


Από πληροφορίες για τη λειτουργία του πέους κατά την εμβρυϊκή ανάπτυξή, μέχρι παραξενιές σχετικά με το μέγεθος, παρακάτω εμβαθύνουμε στον κόσμο του πέους, με μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που θα σε εκπλήξουν.
Πρώιμες στύσεις

Οι πρώτες στύσεις μπορεί να εμφανιστούν πριν από τη γέννηση, κατά τη διάρκεια του εμβρυϊκού σταδίου, αναδεικνύοντας την εκπληκτική δραστηριότητα του οργάνου, ακόμη και σε αυτό το αναπτυξιακό στάδιο.
Σύντομος, αλλά έντονος




Orgasm© Παρέχεται από: Esquire Greece

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι ανδρικοί οργασμοί διαρκούν συνήθως περίπου 6 δευτερόλεπτα, αν και μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι. Συγκριτικά, ο γυναικείος οργασμός μπορεί να είναι πιο παρατεταμένος και επιρρεπής σε πολλαπλές κορυφώσεις κατά τη διάρκεια της συνουσίας.
Αυτόνομες στύσεις

Το πέος μπορεί να έχει στύση χωρίς συνειδητή παρέμβαση, χάρη στην ανταπόκρισή του στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα, η οποία δεν βρίσκεται πάντα υπό συνειδητό έλεγχο.
Μπορεί να σπάσει;

Παρόλο που το πέος δεν είναι μυς, μπορεί να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ, αν στρίψει ή υποστεί απότομες κινήσεις. Τέτοιοι τραυματισμοί μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις στα σπηλαιώδη σώματα.
Σχήματα πέους




Αγγούρια© Παρέχεται από: Esquire Greece

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πέους, όπως το καμπυλωτό, το ίσιο και ο συνδυασμός. Αυτές οι παραλλαγές είναι φυσιολογικές και δεν επηρεάζουν τη σεξουαλική λειτουργία. Τα πέη μπορούν επίσης να ταξινομηθούν σε δύο κατηγορίες με βάση την περίμετρο τους.
Η διατροφή επηρεάζει τη σεξουαλική υγεία;

Μια διατροφή πλούσια σε τρανς λιπαρά και σάκχαρα μπορεί να μειώσει την ανδρική σεξουαλική ισχύ αναστέλλοντας την παραγωγή τεστοστερόνης. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική υγεία.
Το κάπνισμα μπορεί να μειώσει το μέγεθος του πέους

Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει αγγειακή ατροφία και σκλήρυνση του σπηλαιώδους σώματος, με αποτέλεσμα τη μείωση του μεγέθους του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης.
Ποιο είναι το μέσο μέγεθος

Πληθυσμιακές μελέτες έχουν καθορίσει ότι το μέσο μήκος του πέους σε στύση είναι περίπου μεταξύ 12 και 16 εκατοστών. Η χώρα με τα μεγαλύτερα πέη στον κόσμο είναι το Κονγκό, ενώ η Βόρεια Κορέα έχει τα μικρότερα πέη.


Αν έχεις μεγάλη μύτη, έχεις και μεγάλα προσόντα; Η επιστήμη επιτέλους απαντά
Το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο

Αν και ο Roberto Esquivel Cabrera είναι γνωστός για το πέος του που έχει μήκος 48 εκατοστών, ο κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες είναι ο Jonah Falcon, με πέος 35 εκατοστών.
Μεγέθυνση πέους με υαλουρονικό οξύ, είναι ασφαλές;

Η χρήση υαλουρονικού οξέος για τη διεύρυνση του πέους είναι μια αισθητική διαδικασία που έχει κερδίσει δημοτικότητα. Αν και θεωρείται σχετικά ασφαλής, υπάρχουν κίνδυνοι όπως αλλεργικές αντιδράσεις και λοιμώξεις. Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και ποικίλλουν σε διάρκεια. Είναι ζωτικής σημασίας να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο επαγγελματία για να ελαχιστοποιήσεις τους κινδύνους και να επιτύχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. 
Esquire
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη