12 Απρ 2024

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες των Ελλήνων από το νέο του σπίτι, αξίας 1,8 εκατ. ευρώ


Δηλητηριώδη βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσαν πηγές της Νέας Αριστεράς μετά τη συνέντευξή του στο Mega.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο «Live News» του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο έδειξε και τη νεοαποκτηθείσα μεζονέτα του στο Κολωνάκι, προκαλώντας το σχόλιο της Νέας Αριστεράς:


«Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε, όταν τελειώσει η ανακαίνιση, να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες, κατά δήλωσή του, ''δεν έχει προλάβει να μετρήσει''».


Οι ίδιες πηγές παρατηρούσαν αιχμηρά ότι «ο κ. Κασσελακης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι, αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ, στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης», ενώ τόνισαν ότι ο κ. Κασσελάκης, «συνεχίζοντας τη μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου, επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο».


Αναλυτικά, οι πηγές της Νέας Αριστεράς ανέφεραν για τη συνέντευξη Κασσελάκη:


«Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο.


Τα όσα επανέλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κυρίου Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό.


Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και, φυσικά, ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων.


Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε, όταν τελειώσει η ανακαίνιση, να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντελάγουερ, τις οποίες κατά δήλωσή του ''δεν έχει προλάβει να μετρήσει''».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη