7 Απρ 2024

Η κολλητή του συζύγου της έκανε ένα περίεργο αστείο την ώρα του γάμου τους – «Προσπάθησα να το αγνοήσω, αλλά τελικά έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό»


Ένα υπαινικτικό αστείο από την καλύτερη φίλη του άνδρα της την ημέρα του γάμου τους, κέντρισε το ενδιαφέρον της νύφης. Μετά τον μήνα του μέλιτος, η γυναίκα ξεκίνησε μία έρευνα και αυτό που ανακάλυψε την σόκαρε. Και οι δύο την είχαν προδώσει…

Μία χρήστης του Reddit, έκανε μία ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο, αναζητώντας συμβουλές γάμου. Εξήγησε ότι, ενώ ποτέ δεν είχε ανησυχήσει για τη φιλία του άνδρα της με την κολλητή του από τη σχολή, έμαθε κάποια πράγματα την ημέρα του γάμου τους που άλλαξαν τα δεδομένα.

“Η παράνυφος άκουσε κάτι παράξενο”

Η παράνυφός της, τής είπε ότι η κολλητή του συζύγου της είπε κάτι εντελώς περίεργο. «Η παράνυφος άκουσε τυχαία την κολλητή να λέει σε μία άλλη φίλη ότι εκείνη μπορεί να τον έχει όποτε θέλει. Απάντησε έτσι, όταν της είπε ότι τώρα τον έχασε».

Η νεόνυμφη καιγόταν από ανησυχία και, στο ταξίδι του μέλιτος, μίλησε με τον άνδρα της. «Εκείνος αρνήθηκε ότι είχε γίνει οτιδήποτε. Ήταν πολύ ήρεμος όταν μου το έλεγε. Μήπως παραήταν ήρεμος;»

Παρά τις υποψίες της, αποφάσισε να τον εμπιστευτεί, μέχρι που το μάτι της έπεσε σε κάποια μηνύματά του όταν πήρε το κινητό του.
“Έσβηνε όλα τα μηνύματα από το κινητό του”

«Είδα ότι είχε ένα thread στο iMessages μαζί της». Η γυναίκα, ψάχνοντας πιο προσεκτικά, ανακάλυψε ότι κάτι της έκρυβαν. «Πήγα στα διαγραμμένα και ο φάκελος ήταν άδειος, άρα έσβηνε και τα διαγραμμένα», παρατήρησε.

Μη έχοντας άλλον τρόπο να ανακτήσει τα μηνύματα, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έστειλε από το κινητό του άνδρα της ένα μήνυμα στην κολλητή του με τη φράση «πώς πάει». Ήταν χαρακτηριστική στα μηνύματά του, γι’ αυτό και την χρησιμοποίησε. Εκείνη απάντησε ότι ήταν στο κρεβάτι, και η σύζυγος (απαντώντας ως ο άνδρας της), απάντησε ότι είναι και εκείνος στο κρεβάτι και βλέπει σειρά. Μετά, η κολλητή ρώτησε «αν εγώ κοιμάμαι».

Ύστερα από μερικά μηνύματα ακόμη, η γυναίκα ανακάλυψε τελικά τον λόγο που ο άνδρας της έσβηνε επιμελώς όλα τα μηνύματα. «Σύντομα, άρχισε το sexting. Με τρόπο που έδειχνε ότι το είχαν κάνει πολλές φορές. Άφησα γρήγορα το κινητό επειδή άρχισα να ανακατεύομαι», ομολόγησε η γυναίκα.
Το σχέδιο μετά την ανακάλυψη της απιστίας

Αφού έστειλε στο δικό της τηλέφωνο όλες τις αποδείξεις της απιστίας του, κατέστρωσε το σχέδιό της για τις επόμενες κινήσεις της.

«Αύριο μετακομίζω ξανά πίσω στους γονείς μου και βάζω μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Δεν θα το πω σε κανέναν», είπε.

Οι καλοπροαίρετοι σχολιαστές έσπευσαν να τη συμβουλεύσουν ώστε να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Δεν θα έχεις πρόβλημα, το διαζύγιο θα εκδοθεί γρήγορα και, αφού δεν ήσασταν παντρεμένοι για καιρό, θα το ξεπεράσεις εύκολα».

Ορισμένοι πιστεύουν ότι, ενώ η ανακάλυψη ήταν επώδυνη, μακροπρόθεσμα όμως τη γλίτωσε από περισσότερο πόνο και στεναχώρια.

«Ευτυχώς που το ανακάλυψες γρήγορα, πριν χάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του», παρατήρησε ένας αναγνώστης.

«Εύχομαι η διαδικασία να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα, θα είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν».

Η γυναίκα, ελεύθερη πλέον και ευγνώμων για την κατάληξη της ιστορίας, συμφώνησε με τους υπόλοιπους: «έτσι ακριβώς, θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη