4 Απρ 2024

Η επανεμφάνιση της Γιάννας ως απλό λαϊκό κορίτσι, με casual εμφάνιση σε ταβέρνα στην Ακαδημία Πλάτωνος, με ρετσίνα και κεφτεδάκια – Το προφίλ «Και του Λιμανιού και του Σαλονιού» και οι βλέψεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας!


Παρατηρώ με προσοχή μια προσπάθεια επανεμφάνισης της αγαπημένης της στήλης Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία αφού τη μία φορά διαρρέει φωτογραφίες και.. στόρυ από την διασκέδαση στον Αντώνη Ρέμο με την Μαριάννα Λάτση και άλλα βαρύγδουπα ονόματα του εγχώριου τζετ σετ, μετά δημοσιοποιεί φωτό με τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ από τη συναυλία Ολλανδού βιολιστή στο ΟΑΚΑ και στο τέλος, προ ημερών δηλαδή, δίνει στη δημοσιότητα την εμφάνιση της σε παραδοσιακή ταβέρνα στην Ακαδημία Πλάτωνος, ενδεδυμένη casual που να συνάδει με την περιοχή και την ανθρωπογεωγραφία της ταβέρνας, όπου ήπιε ρετσίνα και έφαγε μαγειρευτά φαγητά και τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος!

Προσπαθεί δηλαδή να εμφανιστεί η αγαπητή μου Γιάννα, σαν ένα απλό κορίτσι, του «Λιμανιού και του Σαλονιού», που με την ίδια ευκολία μπορεί να είναι σε δεξίωση στο Μέγαρο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο αλλά και σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι σε αθηναϊκή φτωχογειτονιά, σαν καθημερινός άνθρωπος!

Δεν ξέρω αν αυτές οι επικοινωνιακές τακτικές απορρέουν από τον φίλο μου τον Ντάβλα, αν και όπως είδα ήταν απασχολημένος με τον Πάπα της Ρώμης ως ακόλουθος «μικροεφοπλιστή»!Πάντως πέραν πάσης αμφιβολίας πρόκειται για μια προσπάθεια διαμόρφωσης ενός κοινωνικού προφίλ για την Γιάννα, που να συνάδει με τις πιθανές βλέψεις της για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Λέτε;

radar.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη