9 Απρ 2024

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο


Σε κάποιες χώρες το σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό να συμβεί απ' ό,τι σε άλλες. Μια μελέτη που διεξήχθη από την ιστοσελίδα Victoria Milan αποκάλυψε ποια είναι τα μέρη όπου ο έρωτας δεν περιμένει και το πάθος μπορεί να υπερισχύσει από την πρώτη συνάντηση. Σύμφωνα με τον Sigurd Vedal, διευθύνοντα σύμβουλο της Victoria Milan, το σεξ είναι ένα κρίσιμο μέρος κάθε σχέσης, ειδικά αν πρόκειται για παθιασμένη αγάπη. Η μελέτη βασίστηκε σε δείγμα 5.650 γυναικών διαφορετικών εθνικοτήτων, με στόχο να απαντηθούν ερωτήματα όπως πόσο χρόνο χρειάζονται οι γυναίκες για να κοιμηθούν με τον νέο τους σύντροφο, πώς παίρνουν την απόφαση και πού συναντιούνται την πρώτη φορά.

Σεξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο© Παρέχεται από: Esquire Greece

Γιατί οι millennials κάνουν λιγότερο σεξ;

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Δανέζες είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού, με τις Φινλανδές, τις Γαλλίδες, τις Νορβηγίδες και τις Σουηδέζες να ακολουθούν. Στον αντίποδα βρίσκονται οι Πολωνέζες, με μόλις 12% να είναι πρόθυμες να κοιμηθούν στο πρώτο ραντεβού, αν και το 41% θα ήταν πιο διαθέσιμες σε μια δεύτερη συνάντηση. Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τις χώρες όπου οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές στο σεξ στο πρώτο ραντεβού:

Δανία

Φινλανδία

Γαλλία

Νορβηγία

Σουηδία

Ισπανία

Ολλανδία

Ηνωμένες Πολιτείες

Βέλγιο

Πολωνία Οι πρώτες συναντήσεις είναι συνήθως λιγότερο ιδανικές από ό,τι φαίνονται στις ταινίες, με αμηχανία και νεύρα στην επιφάνεια. Παρόλο που οι συμπεριφορές έχουν αλλάξει, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται ότι ένας άνδρας μπορεί να τις υποτιμήσει αν κοιμηθούν μαζί του με την πρώτη γνωριμία, σύμφωνα με έρευνα του Cosmopolitan. Ωστόσο, το 67% των ανδρών λέει ακριβώς το αντίθετο. Ο Jeff Wilser, συν-συγγραφέας του βιβλίου "It's Okay to Sleep With Him on the First Date", επιχειρεί να διαλύσει αυτόν τον μύθο: "Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, κανένας άνδρας δεν έχει πει ποτέ: "Είναι υπέροχη, είναι έξυπνη και σέξι". Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: κοιμηθήκαμε στο πρώτο ραντεβού". Η απόφαση να κάνει κανείς σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι προσωπική και ποικίλλει ανάλογα με τους πολιτισμούς και τις ατομικές εμπειρίες. Το σημαντικό είναι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα και να γίνονται σεβαστοί σε κάθε κατάσταση. Η μελέτη της Victoria Milan μας καλεί να σκεφτούμε τις πολιτισμικές διαφορές γύρω από τη σεξουαλικότητα και να κατανοήσουμε ότι κάθε άτομο έχει το δικό του χρόνο και τα δικά του κίνητρα σε μια σχέση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη