21 Μαΐ 2024

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης Γεράσιμο Τιμοθεάτο

 


Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε στο Αργοστόλι με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς -Ιθάκης κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο, μέλος της ΠΟΞτου ΞΕΕ και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.

 

Συζήτησαν για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου και τις πολύ θετικές προβλέψεις για την πορεία της στην Κεφαλονιά και Ιθάκη, καθώς και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Ξενοδόχων.

Ο κ. Τιμοθεάτος αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να αναληφθεί πρωτοβουλία για την ανάπλαση του χώρου πέριξ του λιμνοσπηλαίου της Μελισσάνης, ενέργεια που θα ενισχύσει την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και θα αντιμετωπίσει πρακτικά προβλήματα των επισκεπτών του σπηλαίου.

Η Υφυπουργός Τουρισμού του παρουσίασε τους άξονες προτεραιότητας του Υπουργείου και δεσμεύτηκαν αμφότεροιγια τη συνέχιση της θερμής επικοινωνίας στην κοινήκατεύθυνση: ποιοτικός τουρισμός όλον τον χρόνο σε κάθε προορισμό.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη