30 Μαΐ 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην... προεκλογική εκστρατεία Εξαδάκτυλου...


Το μέηλ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης φαίνεται πως χρησιμοποιεί ο πρώην πρόεδρος του και νυν πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, προκειμένου να προωθήσει την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Την... υπόθεση έφερε στο φως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάριος Κάτσης, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από μέηλ με πρόσκληση σε πολιτική συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αποστολέα τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ).

Είναι απορίας άξιο τι δουλειά έχει ένας θεσμός όπως ένας Ιατρικός Σύλλογος να εμπλέκεται στην προεκλογική εκστρατεία κάποιου υποψηφίου.

Όπως αναφέρεται, δε, στο βιογραφικό του κ. Εξαδάκτυλου ήταν πρόεδρος του ΙΣΘ μέχρι και το 2018.


Το γεγονός καυτηριάζει ο Μ. Κάτσης, με φόντο τα πρόστιμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων στο υπουργείο Εσωτερικών και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για το σκάνδαλο διαρροής emails χιλιάδων αποδήμων.


«Μυαλό δεν βάζουν στη Νέα Δημοκρατία ούτε με την διαπόμπευση, ούτε με τα πρόστιμα της ΑΠΔΠΧ! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου! Καλά που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους θεσμούς όπως ο ΠΙΣ και συμπεριφέρονται σαν νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ προκύπτουν ερωτήματα: Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR? Πόσα #Ασημακοπούλου_gate έχει ο κ.Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email; Μας φέσωσαν 400χιλ€ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους. Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο Π.Ι.Σ. για ψηφαλάκια! Υ.Γ.: Η καταγγελία είναι με όνομα κ ευνόητα έχει σβηστεί» σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη