18 Ιουν 2024

Απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση στο Μπερναμπέου κατά της Ρεάλ Μαδρίτης!


Σύμφωνα με τον διαδικτυακό κόμβο της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post, ένας αποσχισμένος πυρήνας της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό.. Κράτος σχεδίαζε επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον οπαδών και παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα «El Confidencial».

Την περασμένη εβδομάδ
α, σε κοινή επιχείρηση με την Ιντερπόλ και το αμερικανικό FBI, η Ισπανική Υπηρεσία Πληροφοριών, εξάρθρωσε το λεγόμενο Ίδρυμα I’lam, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα προπαγάνδας που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε το ρεπορτάζ της «El Confidencial».

Ο πυρήνας είχε δώσει εντολή στους οπαδούς του να επιτεθούν στο λεωφορείο που θα μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και εναντίον των οπαδών τους. Μια αφίσα ανέφερε: “Αδερφέ. Περίμενε σε ένα μέρος κοντά στο σημείο άφιξης των παικτών. Στόχευσε τους μαζί με τους υποστηρικτές τους”, μαζί με μια φωτογραφία ενός άνδρα με κουκούλα να ανοίγει πυρ με ένα τυφέκιο, με στόχο το λεωφορείο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η επίθεση, που σχεδιάστηκε να εξαπολυθεί στο θρυλικό Στάδιο της Μαδρίτης “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, έδρα της Ρεάλ, αποτράπηκε και εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένων κατοίκων από τις πόλεις Χιρόνα, Κάδιθ και Αλμερία, συνελήφθησαν.

https://www.defence-point.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη