24 Ιουλ 2024

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την 50η Επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας


 Για τη σημερινή 50η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

 

50 χρόνια Δημοκρατίας. Τιμούμε σήμερα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τους πρωταγωνιστές της Μεταπολίτευσης. Τιμούμε τους γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης. Τιμούμε τους πεσόντες στην Κύπρο.

 

Αντλούμε ταυτόχρονα παράδειγμα από εκείνους που πάλεψαν και πήγαν την Ελλάδα πιο ψηλά. Διδασκόμαστε από τα λάθη και τις παραλείψεις στο πέρασμα των χρόνων. Εργαζόμαστε, ταυτόχρονα -όπως επίμονα τονίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης- για την Ελλάδα που πάει πιο ψηλά, πιο γρήγορα.

 

Μια Ελλάδα που αναπτύσσεται δυναμικά από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και από τους Παξούς ως το Καστελλόριζο. Μια Ελλάδα πιο κοινωνική, πιο συνεκτική, πιο δίκαιη. Μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση και εθνική ενότητα. Ισχυρή και περήφανη.