22 Ιουλ 2024

Εθνική Υπερηφάνεια! Είμαστε πλέον οι Ν.1 στην Ευρώπη !

 

Τα ελληνικά μας στήθη, φουντώνουν από υπερηφάνεια! Μετά από προσπάθεια δεκαετιών, η Ελλάδα, μοναδική πλέον κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης στην οποία κυριαρχεί το... μισος για τους "ιδιώτες", η αντίληψη οτι "δικαιούμαστε τα πάντα δωρεάν, γιατί ειναι δημόσια αγαθά" και η βαθιά πιστη οτι στην εύφορη γη μας, φύονται αειθαλή λεφτόδεντρα, ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα: Στο τέλος του 2024 θα είμαστε επάξια, με το σπαθί μας, η φτωχότερη χώρα της Ε. Ε., πισω από τη Βουλγαρία, που συνεχώς πλουτίζει. Ο πανέξυπνος λαός μας, θα εργάζεται τις περισσότερες ώρες σε ολη την Ευρώπη, αλλά η χώρα θα είναι η φτωχότερη. Θάνατος στους ιδιώτες! Ολα κρατικά, όλα δωρεάν! 


ΥΓ.

Αλλο ένα υπερήφανο επίτευγμα του πανέξυπνου ελληνικού λαού , είναι ότι δεν καταπίνει τίποτε αμάσητο. Οι μισοί αναγνώστες αυτού του άρθρου, θα ψάξουν μήπως είναι καμιά μούφα. Δεν θα τους αρέσει το γράφημα. Ευτυχώς το γράφημα είναι των FT , με στοιχεία από τη Eurostat και μπορούν να το βρουν τα σαϊνια, σε χιλιάδες sites, όπου δημοσιεύθηκε πριν λίγους μήνες.

Και τώρα που βεβαιώθηκες ότι δεν είναι μούφα, προπαγάνδα κλπ, δες στον πίνακα της Eurostat, την ιστορία της Ελληνικής επιτυχίας "πώς μας πέρασαν οι Βούλγαροι κι επιτέλους είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στη φτώχεια", εδώ; https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=GDP_per_capita,_consumption_per_capita_and_price_level_indices πατώντας full article.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη