12 Αυγ 2024

"ΓΙΑΤΙ όλες οι γνωστές τηλεπερσόνες μαζεύονται στην Πάρο..."


Krikor TsakitzianΈχω βάσιμες υποψίες ότι στην Πάρο λειτουργεί ειδικός χώρος κατασκήνωσης για τηλεπαρουσιαστές/τριες και περνούν από ειδικό πρόγραμμα σύσφιξης των μεταξύ τους σχέσεων.
Πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός.. ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όπως και φέτος, βλέπω όλες τις γνωστές τηλεπερσόνες, πριν πάνε τις κανονικές οικογενειακές τους διακοπές, να κάνουν όλοι και όλες μαζί διακοπές στην Πάρο.
Εδώ και δέκα μέρες έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο με φωτό που εμφανίζονται να παρελαύνουν με μαγιό ή παρεό στις παραλίες ή ξαπλωμένες στις ξαπλώστρες ή σε βραδινή έξοδο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παραγωγός της Μαρία Παλιαλέξη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Παπανώντας, ο Λεμπιδάκης, η φίλη μου Ζήνα Κουτσελίνη και προφανώς και άλλες, οι οποίες να με συγχωρέσουν που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους, αλλά μου είναι παντελώς άγνωστες.
Σίγουρα πρόκειται για κατασκηνωτικό πρόγραμμα των καναλιών και μάλλον είναι όρος στα συμβόλαιά τους, να συναντιούνται για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να ηρεμούν τα μεταξύ τους πνεύματα και να συσφίγγονται οι σχέσεις τους, που δοκιμάζονται όλο το χειμώνα από τον σκληρό ανταγωνισμό.




https://www.press-gr.com/2024/08/blog-post_656.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη