18 Σεπ 2024

Το «περίεργο» δημοσίευμα του ΤΙΜΕ 4 μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ: «Σε μπελάδες» στην άμμο του γκολφ!

 


Μία περίεργη δημοσίευση λίγες ημέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ, από το γνωστό περιοδικό TIME, το οποίο πρόσκειται, όπως και η πλειοψηφία των ΜΜΕ στους Δημοκρατικούς, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στις.. ΗΠΑ γιατί αφήνει υπόνοιες για κάτι κακό που θα συνέβαινε στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του περιοδικού απεικόνιζε τον Ν.Τραμπ να έχει κολλήσει με το γνωστό αυτοκινητάκι του γκολφ, μέσα σε ένα λάκκο με άμμο (στο γκολφ τους αποκαλούν «αμμοπαγίδες» και χρησιμεύουν για να τεστάρουν τις ικανότητες των παικτών) και να μην μπορεί να βγει από αυτόν.

Το περιοδικό είχε χρησιμοποιήσει την λεζάντα «Μπελάδες».

Τα περίεργα όμως δε σταματούν εδώ. Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, όταν ανέλαβαν δράση κατά του επίδοξου δολοφόνου Ράιαν Ρουθ, οδήγησαν το Ν.Τραμπ σε μία «αμμοπαγίδα» για την προστασία του!

Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα ερμηνείας εάν το δημοσίευμα δεν είχε βγει τέσσερις ημέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ σε… γήπεδο γκολφ!

Στην αρχή όλοι θεωρούσαν πως το δημοσίευμα αναφέρονταν στο debate με την Κ.Χάρις, την οποία όλα τα ΜΜΕ επιχειρούσαν να εμφανίσουν ως νικήτρια (κι ας είχε χάσει κατά κράτος).

Τελικά το δημοσίευμα προέκυψε υπέρ του δέοντος… ενορατικό.
https://www.pronews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη