17 Οκτ 2024

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χειμερινό εξάμηνο 2024-25 Έναρξη εγγραφών & μαθημάτων


 Μία δράση – θεσμός  του Τμήματος Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης  του Δήμου Θεσσαλονίκης, το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο” ξεκινά το χειμερινό εξάμηνο με νέα θεματολογία: «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Τρίτης ηλικίας».


Σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης με την Αντιδημαρχία Μέριμνας για την Γ’ Ηλικία, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές θα αναλύσουν με το κοινό ζητήματα για την ποιότητα ζωής, την τεχνολογία, τον εθελοντισμό, την ψυχική υγεία, την φροντίδα της τρίτης ηλικίας, την κοινωνικότητα, την σύνδεση με τη νέα γενιά καθώς και σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα, που ενδιαφέρουν τους δημότες, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τους δίνουν πρόσβαση σε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, ώρα 09:00 π.μ. και θα γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα:

https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/apth/

Οι διαλέξεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 05 Νοεμβρίου στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες (άνω των 18 ετών) με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων. Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου και επιπλέον θα εγγραφούν 50 επιτυχόντες και ισάριθμος αριθμός επιλαχόντων.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313318663.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη