3 Απρ 2026

Κατέβασε ρολά γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη - Κλείνει μετά από 7 χρόνια


Eίχε ανοίξει το καλοκαίρι του 2019

Τίτλοι τέλους έπεσαν για ακόμη ένα γνωστό κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Το Άλσος Cafe Refectory Cocktail Bar στην περιοχή των Συκεών σταμάτησε τη λειτουργία του μετά από 7 σχεδόν χρόνια.

Μέσα στο Καταπράσινο Άλσος Συκεών προσέφερε από τον Ιούνιο του 2019 όταν και άνοιξε, καφέ, ποτό και φαγητό, με πλήθος κόσμου από κάθε περιοχή στη Θεσσαλονίκη να το επισκέπτεται.

Με ανάρτηση στα social media το κατάστημα ενημερώνει για το τέλος λειτουργίας του ευχαριστώντας το κοινό που το στήριξε. «Η αγάπη και η παρουσία σας ήταν για εμάς η μεγαλύτερη δύναμη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρεται:


Το κατάστημα έχει κλείσει.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε, μας εμπιστευτήκατε και γίνατε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Η αγάπη και η παρουσία σας ήταν για εμάς η μεγαλύτερη δύναμη.

Μείνετε συντονισμένοι — θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα για τα επόμενα βήματά μας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη