Υ Π Ε Ρ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η . . . ! ! !
Ο Πόντιος σατυρικός παραγωγός μικρών ταινιών Κυριάκος Καραγιαννίδης (τον έκανε αφιέρωμα και το pontosnews.gr), έκανε άλλη μια υπερπαραγωγή ως Θεία Χαρίκλεια και πήγε για το καλό του μήνα στο Coffebrands της Βέροιας, όπου έφαγε πισία και ωτία και ήπιε καφέ και ξύγαλα!
Το νέο Coffeebrands στη Βέροια που στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνιά του, δίνει έμφαση όχι μόνο στον ποιοτικό καφέ και τα δροσερά ροφήματα, αλλά και στα γαστρονομικά εδέσματα, με ατραξιόν τα ποντιακά πισία και ωτία!
Κι όπως λέει με έμφαση στο βίντεο ο μοναδικός Κυριάκος Κάρα... με τέτοια ροφήματα κι εδέσματα, δεν θα ξεραθεί ποτέ ο λαιμός μας... και θα χαίρεται η ψυχή μας!
Δείτε παρακάτω, το βίντεο από την υπερπαραγωγή του Κυριάκου Καραγιαννίδη ως Θεία Χαρίκλεια, στο Coffebrands Βέροιας...
