23 Οκτ 2026

Συμφωνούμε 100% κύριε Σαββίδη! Πρέπει να το διαβάσουν οι σκεπτόμενοι Έλληνες με τσίπα…

 


Του Παντελή Σαββίδη. Δημοσιογράφος. Δ κεφαλαίο. : Η ελληνική ιστορία θα οφείλει χάρη στην Καρυστιανού.


Με την έκθεσή της στην πολιτική αποκαλύπτονται:


- Ο εγκληματικός χαρακτήρας του ελληνικού συστήματος γενικά και του καθεστώτος Μητσοτάκη σήμερα.

- Η παντελής ένδεια των ανθρώπων που ασκούν εξουσία στην Ελλάδα (βλέπε Άδωνι).

- Ο ολοκληρωτικός χαρακτήρας του πολιτικού συστήματος (η κυβέρνηση εξαγοράζει ΜΜΕ και ολιγάρχες, εξαφανίζει το Κοινοβούλιο και εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη).

- Η φύση της ελληνικής κοινωνίας (σε αυτό δεν θέλω να γράψω τίποτε άλλο).

- Ο εξευτελισμός της ελληνικής διανόησης (αντί να υπερασπίζονται τις δημοκρατικές αξίες και τα πρόσωπα που διώκονται από το καθεστώς, γίνονται οι ίδιοι εκτελεστές τους).

- Ο εξευτελισμός της δημοσιογραφίας (στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοσιογραφία. Υπάρχουν υπάλληλοι επιχειρηματιών που προπαγανδίζουν τα συμφέροντά τους από τις τηλεοράσεις. Ας δουν την ταινία η Χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπούμ μήπως και ενεργοποιηθεί η συνείδησή τους).

- Οι κομμουνιστικές μέθοδοι που εφαρμόζει ο Μητσοτάκης (επιχείρηση να την παρουσιάσουν ως πόρνη, τρελή, ανήθικη, κλέφτρα, απατεώνισσα, αγύρτισσα, ιατρικά επικίνδυνη). Η Καρυστιανού είναι γειτόνισσά μου στη Θεσσαλονίκη. Η εκτίμηση που απολαμβάνει στους ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή μαζί της είναι τεράστια.

- Η συμπόρευση θεσμών, όπως οι Ιατρικοί Σύλλογοι, ή των διοικήσεων που έχουν διοριστεί από τον απερίγραπτο Άδωνι.

- Η ψυχιατρικοποίηση και ποινικοποίηση της διαφωνίας.

- Η πολιτική καθοδήγηση του τι είναι ιατρικώς επιτρεπτό.

- Η προσπάθεια επιστημονικής οπισθοδρόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικοί στόχοι (η ομοιοπαθητική, η ολιστική ιατρική και άλλες εναλλακτικές μορφές ιατρικής στην Ελλάδα διώκονται, ενώ αλλού έχουν γίνει θεσμός. Ακόμη και ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας έχει υποστηρίξει δημόσια την ομοιοπαθητική και τη συμπληρωματική ιατρική, ενώ έχει αναλάβει την προστασία της βρετανικής Faculty of Homeopathy).


-Η δειλία γιατρών να υποστηρίξουν επιστημονικές επιλογές έξω απο τις προτιμήσεις του Άδωνι.


Αν κάποιος πολιτικός προβληματισμός αξίζει να αναπτυχθεί, βρίσκεται γύρω από την παρουσία, τη στάση και την προσπάθεια άρθρωσης πολιτικού λόγου από την Καρυστιανού.


Κύριε Μητσοτάκη, έμεινε τίποτε άλλο να εξευτελίσετε;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη