30 Οκτ 2026

Ο πιο επικίνδυνος φασισμός: ο αριστερόστροφος! (Μίκης Θεοδωράκης)

 


Είχε δίκιο ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης.

Ο αριστερόστροφος φασισμός είναι χειρότερος από τον δεξιόστροφο. Πόσο μίσος ξέρασε η αριστερή «σβάστικα» που απομυζά την χώρας μας τόσες

δεκαετίες, για την ομιλία του Κασιδιάρη.


 Πολεμάνε τον φασισμό...φασιστικά! Κατηγορούν τον Κασιδιάρη ως φασίστα κι όμως αυτοί, είναι ο ορισμός του φασισμού. Δεν θα μιλήσει ο Κασιδιάρης στους πολίτες επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!


Θα αποφυλακιστεί ο... ταξικός μαχητής Κουφοντίνας, επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!


Θα μετονομαστεί η οδός Σμηναγού Περίκου στο κάτω Χαλάνδρι ( ο ήρωας της ΠΕΑΝ που ανατίναξε στην Κατοχή την φιλοναζιστική ΕΣΠΟ)  σε οδό... Παλαιστίνης, επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!

Εξάλλου, αμέσως μετά την κορυφαία αντιστασιακή πράξη του ήρωα, η τότε ηγεσία του ΚΚΕ την χαρακτήρισε χαφιέδικη προβοκάτσια!

[ Εδώ έβγαλαν χαφιέ τον Πλουμπίδη, στον Περίκο θα κόλαγαν...]


Εξαφάνισαν από την ιστορία την Λέλα Καραγιάννη και την Ηρώ Κωνσταντοπούλου, επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!

Κανείς άλλος γενναίος πατριώτης δεν μαρτύρησε στην οδό Μέρλιν και δεν εκτελέστηκε στην Καισαριανή, αν δεν ήταν κομμουνιστής.

Επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!


Ανανεώνουν κάθε χρόνο τους όρκους μίσους και την αναμόχλευση παθών στο Λιτόχωρο και τον Γράμμο, εμποδίζοντας κάθε άλλη τελετή μνήμης πεσόντων, ακόμη και στα πλαίσια εθνικής συμφιλίωσης ( το έχω ζήσει στο πετσί μου...) επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!

Η επίσημη Πολιτεία απλώς χάσκει φοβισμένη ή σφυρίζει αδιάφορα...


Έγραψαν το 1974 ξανά από την αρχή, τα σχολικά βιβλία αλλά και την διδακτέα ύλη στα ΑΕΙ για την περίοδο 1942-49 με έναν, μοναδικό, αδιαφιλονίκητο αντιστασιακό στρατό, τον ΕΛΑΣ ( όλοι οι υπόλοιποι ήταν προδότες...) και την τραγωδία του Εμφυλίου ως ένδοξο παλλαϊκό μέτωπο στον...μοναρχοφασισμό, επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!


Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, αν τολμήσουμε να ψελλίσουμε κάτι για Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια, είμαστε φασίστες, επειδή έτσι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί!


ΟΧΙ λοιπόν!

Αυτή η γάγγραινα, έχει σαπίσει σχεδόν το σύνολο του κοινωνικού ιστού.

Και ζω για την μέρα, όπου σύσσωμη η Αριστερά θα βγει εκτός νόμου!


ΥΣ Θα ήθελα να δω τέτοιες δυναμικές αντιδράσεις κατά των παιδοβιαστών, των κατά συρροή ημεδαπών και αλλοδαπών δολοφόνων, και κατά των τραπεζικών... χορηγιών σε κόμματα και πολιτικούς, την ίδια στιγμή που οι τράπεζες πετάνε τις λαϊκές οικογένειες έξω από τα σπίτια τους...Αλλά μάλλον δεν τους αγγίζουν αυτά...Το μόνο πρόβλημά τους είναι ο Κασιδιάρης ....

Ανάρτηση του Γ.Λ.

Δημοσίευση του φίλου Nikolas Lamprinopoulos