15 Σεπ 2008

Νίκολα Γκρούεσκι: Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Μετά τις κατηγορίες ότι η Ελλάδα χρημάτιζε Σκοπιανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους, μετά τις ανοησίες ότι οι Έλληνες προέβησαν σε γενοκτονία σε βάρος του ¨μακεδονικού" λαού, ότι προβαίνουν σε βιαιότητες εναντίον Σκοπιανών τουριστών και όλες αυτές τις μπούρδες, που εκστόμισε κατά καιρούς ο Γκρούεσκι χθες, μια βδομάδα μετά τη φάπα από την Ε.Ε. η οποία του υπέδειξε να εκδημοκρατίσει τη χώρα (εδώ και εδώ), ο ταραξίας των Βαλκανίων, ξανακτυπά:


Σε συνέντευξή του στην Ιταλική RAI, μιας συμμάχου και φίλης χώρας, αναρωτιέται: "Ως πότε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανέχεται την Ελλάδα; "!!!!!!!!!!!

Η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, είναι πρωτοφανής στις διεθνείς σχέσεις. Κανένας πολιτικός ηγέτης δεν αναφέρεται τόσο υποτιμητικά, για μια γειτονική χώρα. Ούτε οι Βορειοκορεάτες ηγέτες, δεν χρησιμοποιούσαν τέτοια άθλια φρασεολογία, για τους Νοτιοκορεάτες, τον καιρό της μεγάλης κρίσης. Και σήμερα ένας άπειρος ηγετίσκος, ενός ασήμαντου για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. κρατιδίου, προτείνει στην Ε.Ε. να πετάξει έξω ένα βασικό μέλος της, μια ιστορική χώρα, όπως η Ελλάδα, που συμμετέχει στον πυρήνα των χωρών της Ε.Ε.
Το ερώτημα είναι: ως πότε η Ελλάδα, θα ανέχεται αυτόν το συμπλεγματικό βλάκα;
..
Και ακόμη, μια επισήμανση προς τον λαλίστατο Αμερικάνο πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ και τον φίλο των Σκοπιανών Αμερικάνο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη: Δηλαδή, εσείς στηρίζεται αυτόν το γελοίο καραγκιόζη, πικραίνοντας τους Έλληνες συμμάχους σας; Θεωρείται αυτόν τον βλάκα, ισότιμο συνομιλητή σας;
Αλλά τι να πει κανείς; εδώ υπάρχουν Έλληνες και μάλιστα καθηγητές πανεπιστημίου (Παντείου), που θαυμάζουν αυτόν το ψυχωτικό καραγκιόζη, που έχει στήσει ένα μεσαιωνικό καθεστώς στα Σκόπια, με παπάδες, απόστρατους αστυνομικούς, βασανιστές, μέντιουμ, κ.λ.π. !!!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη