3 Σεπ 2008

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Πότε θα σοβαρευτείται επιτέλους;


TO ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ "ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η' ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΤΟ taxalia ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...




Δείτε και τις πολύ σωστές επισημάνσεις του ioannis400. Οι ΑΒΟΥΛΟΙ / ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ όλων των κομμάτων, που ψηφίζουν ό,τι τους σερβίρει το κόμμα, χάριν της κακώς, κάκιστα, εννούμενης "κομματικής πειθαρχίας", να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους!

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον "City 99,5, ο κύριος Αλογοσκούφης δήλωσε ότι όσοι δουλεύουν με "μπλοκάκι" για να υπαχθούν στο αφορολόγητο ποσό των 10.500 ευρώ, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από τον εργοδότη ότι ασκούν μισθωτή εργασία. !!!!!!!!!!!!!!!

Είναι δυνατό να παραδέχεσθε ότι γνωρίζετε πως στην Ελλάδα ασκείται μισθωτή εργασία με "μπλοκάκι", δηλαδή χωρίς κανένα από τα δικαιώματα του μισθωτού? Είναι δυνατόν να περιμένετε από τον εργοδότη, να παραδεχθεί ότι καταστρατηγεί κάθε εργασιακό δικαίωμα?

Είναι δυνατό να δώσει μία βεβαίωση, που μόλις την εμφανίσει ο μισθωτός στο ΙΚΑ θα τον ξεσκίσουν (ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ)? Κύριε Αλογοσκούφη, ποιος εργοδότης θα δώσει τέτοια βεβαίωση? Οι υπηρεσίες του δημοσίου που απασχολούν τέτοιο προσωπικό θα δώσουν αντίστοιχες βεβαιώσεις? Θα δώσει βεβαίωση το ΙΚΑ σε όσους απασχολεί με σύμβαση έργου, ενώ καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Οργανισμού?

Για να καταλήξω, είστε εκτός πραγματικότητας. Η λύση είναι πιο απλή, και πιστεύω ότι δεν θέλει και ιδιαίτερο μυαλό, αλλά χρειάζεται θέληση και πολιτική βούληση, που μάλλον λείπουν από το λεξιλόγιό σας.Αφού θέλετε να πιάσετε συγκεκριμένους επιτηδευματίες, θα έπρεπε να πείτε : ποιοι επιτηδευματίες θεωρώ ότι φοροδιαφεύγουν π.χ. οι ταβέρνες. Ο.Κ. Ποιο Κ.Α.Δ. έχουν τα εστιατόρια, οι ταβέρνες , τα καφέ κ.τ.λ. ;Έστω ο ΚΑΔ είναι 55.30.11. Τι ποιο απλό. Νομοθετήστε για κάθε ΚΑΔ το ελάχιστο αποδεκτό ποσό εισοδήματος και φορολογήστε το.ΚΑΔ 85.13.11 αντιστοιχεί σε γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες. Ορίστε κατώτερο φορολογητεό εισόδημα π.χ. τα 40.000 ευρώ, ή κλιμακωτά ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας. Αντί αυτού, που βέβαια χρειάζεται δουλειά από τις υπηρεσίες σας, βάζετε όλο τον κόσμο στο ίδιο καλάθι και μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη