24 Οκτ 2008

Γιώργος Καρατζαφέρης: ο δουρειος ιππος του Μητσοτάκη

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο πείθομαι για τον ύποπτο Μητσοτακοποιημένο πολιτικό ρόλο του Γιώργου Καρατζαφέρη!

Ένας ανεξάρτητος παρατηρητής, θα μπορούσε πολύ εύκολα να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, μόνο και μόνο αναλύοντας απλά τις πολιτικές του κινήσεις.

Τι είδαμε λοιπόν από τον σημερινό αρχηγό του… δεξιοπατριωτικού κόμματος του ΛΑΟΣ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα;

Όλα ξεκίνησαν με την άνοδο του Κώστα Καραμανλή στην αρχηγία της Ν.Δ….

Ο φόβος για την απομητσοτακοποίηση του κόμματος, οδήγησε τον αρχηγό της Αγίας Οικογένειας –σαν άλλον Οδυσσέα!!!- στην σύλληψη και την εφαρμογή ενός πονηρού σχεδίου –το οποίο είχε και την σύμφωνη γνώμη του σκιώδη πρωθυπουργού της χώρας μας , του Λαμπράκη- που θα έβαζε φρένο στις επιδιώξεις του Καραμανλή: το σχέδιο ΣΑΛΩΜΗ.

Το σχέδιο αυτό, προέβλεπε την δημιουργία ενός καθαρού δεξιόστροφου κόμματος, μέσα από τη Ν.Δ. και την εγκατάστασή του στα δεξιά της πατριωτικής συνείδησης των ψηφοφόρων της, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό το ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ των εκλογικών ποσοστών του Κώστα Καραμανλή και την ολοκληρωτική αποδόμηση του Καραμανλισμού, που θα οδηγούσε σε λίγα χρόνια στην άνοδο της ηγεσίας της Ν.Δ. της κόρης του Μητσοτάκη, της Ντόρας.

Στην περίπτωση που αυτό θα γινόταν εφικτό, το δεξιόστροφο αυτό κόμμα, δεν θα είχε άλλο ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ και θα …επέστρεφε ξανά στη μητέρα Ντόρα για το καλό της ….παράταξης!

Αρχηγός της επιχείρησης αυτής, επιλέχτηκε από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ του παιδί, ο μαθητής του Γιώργος Καρατζαφέρης!

Εδώ να σας θυμίσω απλά – και να στηρίξω έτσι και τον τίτλο του άρθρου μου- ότι την ώρα που ο Σαμαράς έριχνε τον Μητσοτάκη εξαιτίας του ονόματος των Σκοπίων το 1993, ο …’Μακεδονομάχος’ Καρατζαφέρης πολιτευόταν με τη Ν.Δ. και κατηγορούσε τον Σαμαρά με την συμπεριφορά του ως ….προδότη!

Έτσι μια ωραία ημέρα, βγήκε το περιβόητο άρθρο περί …ΣΑΛΩΜΗΣ στο ΒΗΜΑ του ΛΑΜΠΡΑΚΗ….

Μια ξεδιάντροπη επίθεση του Γ.Καρατζαφέρη προς τον Άρη Σπηλιοτόπουλο, τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. και εκ δεξιών του Καραμανλή.

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε, ο κύριος Καρατζαφέρης δημιούργησε το δικό του κόμμα, το ΛΑΟΣ….

Στην συνέχεια όμως, ο Μητσοτάκης δεν τον άφησε αβοήθητο…

Απλά θυμηθείτε τις νομαρχιακές εκλογές του 2002 και την κόντρα του Καρατζαφέρη με τον υποψήφιο της Ν.Δ. στην υπερνομαρχία Αθηνών, Γιάννη Τζανετάκο...

Από που πήρε εκείνο το υπερβολικό ποσοστό ο Καρατζαφέρης;

Μα φυσικά έβαλε το ….χεράκι του ο Επίτιμος!

Για άλλοθι, έτσι για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του, τα βάζει ΑΡΑΙΑ και που ο Καρατζαφέρης με την Ντόρα και τον Μητσοτάκη…

Ο βασικός όμως στόχος του, παραμένει ένας και κύριος: το πριόνισμα Καραμανλή και η άνοδος της Ντόρας στη θέση της προέδρου της Ν.Δ.!!!

Γι αυτό και τον είδαμε προχθές στη βουλή, να επιτίθεται με σφοδρότητα στον μέχρι χθές υπαρχηγό του Καραμανλή, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο…

Ο μόνος τελικά που βγαίνει χαμένος από αυτή τη μεθόδευση του Μητσοτάκη, δεν είναι άλλος από τον ΑΓΝΟ νοικοκύρη δεξιό ψηφοφόρο της παράταξης, που παρασύρεται από τον ΔΗΘΕΝ πατριωτικό λόγο του Καρατζαφέρη και τον ψηφίζει!

Ψηφίζοντας Καρατζαφέρη ο απογοητευμένος ΔΕΞΙΟΣ, σπρώχνει όλο και πιο κοντά την Ντόρα στην καρέκλα της αρχηγού της Ν.Δ.!

Γιατί δυστυχώς, αυτός είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης: ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ του Κ.Μητσοτάκη!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη