24 Οκτ 2008

Στο αρχείο η δίωξη Καψαμπέλη (press-gr)


Κάπου πήρε το μάτι του taxalia, ότι μπήκε στο αρχέιο, η υπόθεση δίωξης του Ανδρέα Καψαμπέλη, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν μηνύσεις για εκβιασμό, από τον δημοσιογράφο Β.Χιώτη και από αδιευκρίνιστο(?) αριθμών άλλων, από ότι θυμόμαστε, από τα ρεπορτάζ.
Πρόκειται για την πασίγνωστη υπόθεση εκβιασμών, (μάλλον "δήθεν" εκβιασμών), μέσω του γνωστού press-gr, η οποία συντάραξε τα ΜΜΕ για αρκετές ημέρες και έφερε στο προσκήνιο την ελληνική blogoσφαιρα.
Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό, ότι ένας blogger που αφιερώνει τη ζωή του στο γράψιμο, θα γινόταν εκβιαστής της πλάκας, όπως κατηγγέλθει. Το σίγουρο είναι όμως ότι το press-gr είχε παραγίνει "υβριστικό". Είχε γίνει τόπος απόρριψης των απωθημένων, δεκάδων βαριά αρρώστων, ψυχασθενών αναγνωστών.
Δε γνωρίζουμε αν έχουν μπει στο αρχείο, όλες οι υποθέσεις του press-gr, είναι όμως μια καλή εξέλιξη, για τη δημοκρατία του μέσου που λέγεται blog...Οι bloggers oφείλουν πολλά στον Καψαμπέλη και τις Κεφαλλονήτικες κουρλαμάδες του.
Ελπίζουμε οι τηλεοράσεις, που αφιέρωσαν πολλές ώρες στο θέμα των κατηγοριών εναντίον Καψαμπέλη, να αφιερώσουν λίγα λεπτά στην είδηση της "αθώωσης". Έτσι, για την αντικειμενικότητα και την so called "αποκατάσταση".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη