24 Οκτ 2008

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντιπολίτευση κάνει μόνο ο Γ.Καρατζαφέρης


Φίλε κ. Καζαντζίδη,
Διάβασα το σχετικό άρθρο σου, για την υποψία σου που αφορά τη σχέση Μητσοτάκη - Καραμανλή και το φόβο σου περί "συμπαιγνίας" των 2 πολιτικών ανδρών.
Ορθώς φοβάσαι γιατί στίς μέρες μας, με όλα αυτά που ζούμε, αν δεν είσαι "ψαγμένος" πολίτης είσαι κοιμισμένος, με όλες τις γνωστές συνέπειες.
Στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, που πρεσβεύει το taxalia και άλλα ελεύθερα blogg, σου λέω σε ότι αφορά το θέμα Μητσοτάκη - Καρατζαφέρη, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Κύριος στόχος του ΛΑ.Ο.Σ είναι η διάλυση του Μητσοτακισμού και αυτό εκφράζεται με τις διαρκείς επιθέσεις τόσο του προέδρου όσο και των άλλων στελεχών. Σου θυμίζω ότι στόχος δεν ήταν μόνο ο Ρουσόπουλος αλλά και η κοιμωμένη του ΥΠΕΞ Κα Ντόρα. Σε πληροφορώ επίσης ότι το γνωστό ταμπελάρισμα πολιτών και η τοποθέτησή τους σε δεξιούς , αριστερούς κ.λ.π. είναι αυθαίρετη και επικίνδυνη πρακτική, διότι οι διαχωριστικές , θα θυμάσαι ότι καταρρίφθηκαν απο το 1989. Άλλοστε αυτή τη στιγμή στο ΛΑ.Ο.Σ συνυπάρχουν πολιτικές δυνάμεις απο όλους τους πολιτικούς χώρους και συνεργάζονται εποικοδομητικά , σύμφωνα με το πρόγραμμα του κόμματος που μπορείς να βρείς και να διαβάσεις στην ιστοσελίδα http://www.laos.gr/ Σου θυμίζω επίσης, ότι αυτή τη στιγμή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντιπολίτευση κάνει μόνο ο Γ.Καρατζαφέρης που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ευφυία και την εργατικότητά του. Ας αφήσουμε λοιπόν τις ταμπέλλες φίλε Καζαντζίδη και ας δούμε, πως ΟΛΟΙ μαζί θα κάνουμε κάτι γι αυτήν την ταλαίπωρη πατρίδα και το λαό της , που μέρος του είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Φιλικά
Αργύρης Σιδέρης
ΑΘΗΝΑ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη