1 Οκτ 2008

ωωωχχ...πάλι σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Καήκαμε !


Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 13:30, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου ειδική σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων για την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ και τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου στην καρδιά της πόλης. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος θα πρέπει να κυριαρχήσει ένας ενιαίος, επιστημονικός λόγος και για τα δυο αυτά ζωτικά θέματα ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δρομολογηθούν οι διεργασίες εκείνες που θα θεμελιώσουν μια ομόφωνη απόφαση για το σχεδιασμό και τη δημιουργία του Μητροπολιτικού πάρκου.
Ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος στη σημερινή συνάντησή του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα μιας ευρείας συναίνεσης για την προώθηση του συγκεκριμένου θέματος τονίζοντας ότι « η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ και η δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου πρέπει να ενώσει τους Θεσσαλονικείς και όχι να τους διχάσει».
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο πρωτεύοντα ρόλο στις διεργασίες αυτές θα κληθεί να παίξει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης.
Σημ.taxalia:
1. Η λέξη "σύσκεψη" για μας τους Θεσσαλονικείς είναι ταυτόσημη με την "αποτυχία". Χορτάσαμε συσκέψεις!!!
2. Θα επανέλθουμε και θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το θέμα, αφού στη ντουλάπα του taxalia έχουμε καταχωνιασμένα, κάτι στοιχεία αγοραπωλησίας αγροτεμαχίων, σε περιοχές, όπου κάποιοι θα ήθελαν να μεταφερθεί η Δ.Ε.Θ. Σας το λέμε από τώρα: Θα είμαστε ανελέητοι, στην πληροφόρηση του κόσμου ! Το γιατί, δείτε στο 3:
3. Για μας που βιώνουμε την καθημερινότητα της ακίνητης πόλης, υπάρχει ΕΝΑ μόνο σημαντικό ζήτημα: Τι ακριβώς εννοείτε όταν μιλάτε για "μητροπολιτικό πάρκο"; Αυτό που εννούν σε όλο τον κόσμο, δηλαδή ένα μέρος με χώμα και δέντρα ή αυτό που εννοούν οι Θεσσαλονικείς "άρχοντες", ένα μέρος δηλαδή με καθόλου χώμα, λίγα δέντρα και πολλές, πολλές, πάρα πολλές, μα πάρα πολλές πολλές καφετέριες (αναψυκτήρια κατά τη δημοφιλή τους έκφραση);
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη