3 Ιαν 2009

Ξέρετε ποιά είναι η πιό επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση του κόσμου;


Η 17 Νοέμβρη!!! ΝΑΙ!
Το Greek American news Agency σε συνέχεια των ανωτέρω δημοσιευμάτων αποκαλύπτει ΣΗΜΕΡΑ 02 01 2009 αποκλειστικά τα όσα εδώ και λίγα 24ωρα αναφέρει επισήμως -και εδώ είναι το άκρως ανησυχητικό- το NCTC {The NATIONAL COUNT ER TERRORISM CENTER-ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ }.
Παράλληλα σε άλλη έκθεση την οποία και αποκαλύπτουμε θέλοντας να παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών άρα και των επισκεπτών-τουριστών- αιτιολογώντας την ύπαρξη της χώρας μας στο χάρτη επικινδυνότητας παραθέτουν άσχετα με την 17ΝΟΕΜΒΡΗ 211 χτυπήματα που καταγράφηκαν από το 2004(δηλ.μετά την εξάρθρωση της 17Ν) μέχρι και το 2008!
Στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού υποστηρικτικού κέντρου των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι ειδήμονες του κέντρου εξακολουθούν να τοποθετούν την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ-ναι καλά διαβάσατε ΔΕΙΤΕ ΤΟ - ως πρώτη επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο και στην λίστα κατάταξης (κατά αλφαβητική σειρά )την τοποθετεί στην 41η θέση!

Το περιέργο δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όταν κάποιος πάει στο εικονίδιο της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ το οποίο έχει πρώτο (!!!) μεταξύ των πλέον ισχυρών ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων ανά τον κόσμο, δεν υπάρχει σχετικό link που να παραπέμπει στην 17ΝΟΕΜΒΡΗ για πληροφορίες(δράση χτυπήματα κτλ)! Αντιθέτως σε όλες τις άλλες ένοπλες οργανώσεις υπάρχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό, για την 17ΝΟΕΜΒΡΗ όμως δεν υπάρχει παρά μια μόνο μικρή παραπομπή σε έκθεση του Foreign Terrorist Organizations (FTOs). Σε αυτή την έκθεση ( 11Οκτώβριου 2005) η 17ΝΟΕΜΒΡΗ βρίσκεται στην 31 θέση!

Ωστόσο στην ομάδα των Group που παρουσιάζει η επίσημη αμερικάνικη ιστοσελίδα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις έχει πρώτη την παραπάνω Ελληνική οργάνωση! Μια οργάνωση, η οποία διεθνώς είναι γνωστό ότι στο μεγαλύτερο μέρος της έχει εξαρθρωθεί -τουλάχιστον ο επιχειρησιακός πυρήνας της- και όμως οι Αμερικανικές υπηρεσίες, δημιουργώντας εντυπώσεις στο συγκεκριμένο μέρος της ιστοσελίδας τους όπου παραθέτουν τα σήματα(logo) των τρομοκατικών οργανώσεων έχουν πρώτη την Ελληνική(;) 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, δίπλα και κάτω από πράγματι εν ενεργεία ένοπλες και εκτός νόμου οργανώσεις.
Από το έγκυρο GreekAmericanNewsAgency

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη