21 Μαρ 2009

Νέα Πρόκληση απο τα Σκόπια - Ινδικό τηλεοπτικό κανάλι στα Σκόπια για να γυρίσει το ντοκυμαντέρ “Μακεδονία - Η Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου”

Ενώ στην Αθήνα, έπειτα σχεδόν απο 17 ολόκληρα χρόνια δεν έχει στηθεί ακόμα ανδριάντας του Μέγα Αλέξανδρου, στα Σκόπια εκμεταλλεύονται κάθε είδους ευκαιρία που παρουσιάζεται και προκλητικά προβάλλουν εαυτούς ως απόγονους του… Μέγα Αλέξανδρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα απο τα Σκοπιανά ΜΜΕ, συνεργείο απο Ινδικό Τηλεοπτικό Κανάλι βρίσκεται στην πόλη Στρούγκα με απώτερο σκοπό την παραγωγή ντοκυμαντέρ με τον άκρως εξοργιστικό τίτλο “Μακεδονία - Η Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου“. Πρόκειται για ένα ακόμα προκλητικότατο ντοκυμαντέρ που συνδιάζει την προβολή των Σκοπίων ως τουριστικού προορισμού με μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα Σκόπια, να προβληθούν διεθνώς σαν απόγονοι των Αρχαίων Μακεδόνων.
Στο ντοκυμαντέρ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνονται λεπτομερείς αναφορές στην ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την πορεία του στην Ινδία. Παράλληλα προβάλεται η σημασία του Έλληνα Κατακτητή στην Ιστορία της Ινδίας.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε στους πλαστογράφους της Ιστορίας, την πλήρως εμπεριστατωμένη απάντηση του ομότιμου Καθηγητή Ιστορίας/Αρχαιολογίας Stephen G. Miller, η οποία αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα, η περιοχή του κράτους των Σκοπίων αποτελείται ουσιαστικά απο εδάφη της Αρχαίας Παιονίας και όχι της αρχαίας Μακεδονίας. Τα εδάφη της Αρχαίας Μακεδονίας βρίσκονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα όπως ακριβώς έγραψε ο αρχαίος Γεωγράφος Στράβωνας “εστίν μέν ούν Ελλάς και η Μακεδονία“.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη