21 Μαρ 2009

Κοινωνικά νέα: Αυτιάς, Βλάχος, Μπεζαντάκου..όλοι στο μιξερ

Ο Γιώργος Αυτιάς πλακώθηκε το πρωί on camera με τον Βλάχο λέει και σιγά μη σκίσουν καμιά ζαρτιέρα. Όλα γύρω μας στημένα... για τα νούμερα τα κάνουν τα νούμερα. Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο... Έλα να ξυπνάμε...

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ετοιμάζει την προίκα της και μαθαίνει σταυροβελονιά να... πλέξει- σαν καλή νυφούλα- κάνα πουλοβεράκι του πεθερού της, του γνωστού Ζαχόπουλου.

Ο Καραφώτης εθεάθη να χαριεντίζεται στα μπουζούκια με την-αν θυμάμαι καλά- Κάτια Ζυγούλη κι εμένα τι με κόφτει... αλλά το γράφω μπας και κόφτει εσάς.

Η Τζίνα Αλοιμόνου- Βαρδινογιάννη γέννησε πριν λίγο ένα κοριτσάκι. Να της ζήσει και γρήγορα να σηκωθεί γερή και δυνατή να πάει για το μεροκάματο γιατί τα έξοδα τρέχουν... κι ο Παναθηναικός δεν είναι και στα καλύτερά του.

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι ο απόλυτος ορισμός της γεροντοκόρης. Ποιος μπορεί να την ανεχτεί... μιλάει, μιλάει, μιλάει...

Ο επίτιμος Κ. Μητσοτάκης- φτύστε τον κόρφο σας- προτείνει να γίνει οικονομική απογραφή για να εκθέσει τον Κωστάκη, ώστε να πάρει κεφάλι το καθαρόαιμο Ντόρα, αλλά αυτός τον αδειάζει και σιχτιρίζει την τύχη του που ασχολήθηκε με τον ακατονόμαστο κι έχασε πίστα στο game.

Ο Πέτρος Ίμβριος δηλώνει ότι βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του συνευρέσεις. Δηλαδή πως το κάνει "Μια στιγμή μωρό μου, ξεκίνα εσύ, ζουμάρω κι έρχομαι...". Πριν ξεκινήσει την υπερπαραγωγή κάνει και ρεπεράζ;

H Δρούζα επιτέλους βρήκε το σωστό timing. Κάλεσε τον δημοσιοσχεσίτη Ντάβλα και αλληλοδοξαζόντουσαν, Παρασκευή των Χαιρετισμών. Μα τάχει παίξει τελείως από τότε που χώρισε; Θα μου πείτε έχασε το στήριγμά της. Και τι στήριγμα. Λυόμενη μεζονετούλα στηρίζεις πάνω του και δε φοβάσαι μήτε σεισμό, μήτε τσουνάμι.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ως άλλη Πάρις Χίλτον ξεκινά τα γυρίσματα reality μέσα στο σπίτι της. Άντε να δούμε κάναν ωραίο καναπέ, γιατί απ' τη Τζούλια τάχουμε δει όλαααα.

Ο Μικρούτσικος ένα πράμα βρε παιδί μου, ή θα παίρνει μάτι την Κατερίνα Στανίση (ω! τι ξεπεσμός) ή θα ρίχνει συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα σαν κάτι παππούδες πουνοσταλγούν χαμένες δόξες στα πεδία των μαχών. Πεσμένο τον βλέπω... στα νούμερα.
Showbitch
http://show-bitch.blogspot.com/2009/03/version-2.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη