24 Ιουν 2009

Φοβερή συνέντευξη Sebastian Abreu πριν λίγο στην Ουρουγουάη. Πώς είδε τον κόσμο του Άρη;

Άρθρο και δηλώσεις του Abreou στην El Pais της Ουρουγουάης, πριν λίγο.
"Αυτά τα χρώματα σου πάνε περισσότερο!" φώναξε ένας οπαδός της Peñarol στον Sebastián Abreu, όταν τον είδε να φορά ένα κιτρινόμαυρο μπλουζάκι, στα χρώματα της νέας του ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα.
Ο "loco" (τρελός), που υπέγραψε το προηγούμενο Σάββατο στον Άρη, βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στο Μοντεβιδέο (την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης).

Σε δηλώσεις του ο "loco" ή πλέον "trelos", είπε:

"Όταν πήγαινα στην Ελλάδα, με το αεροπλάνο, μου είπαν ότι θα με περίμεναν στο αεροδρόμιο, χιλιάδες οπαδοί του Άρη. Πίστεψα ότι μου κάνουν πλάκα. Όταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο είδα ένα τεράστιο χρωματιστό πλήθος. Είπα μέσα μου: "δεν μπορεί, σίγουρα δεν είναι για μένα!".
Όταν όμως προσγειωθήκαμε και είδα να έρχεται προς το μέρος μου... πλήθος αστυνομικών και ένοπλες δυνάμεις (εννοεί τους ΕΚΑΜίτες φρουρούς του αεροδρομίου) συνειδητοποίησα ότι πράγματι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για μένα. Ήταν τρελό! Ήταν 7.000 άνθρωποι...Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν μια σημαία της Ουρουγουάης, την οποία μου έφεραν. Συγκινήθηκα, γιατί οι οπαδοί ταυτίστηκαν με την Ουρουγουάη.
Από κει πήγαμε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψα. Η υποδοχή μου ήταν τόσο θεαματική, που με γέμισε με ευθύνες. Οι Έλληνες είναι σαν κι εμάς και τους Αργεντινους. Ζουν για το ποδόσφαιρο (Los griegos son como nosotros, o los argentinos, respiran fútbol). Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη παραλιακή πόλη, που έχει 10 μήνες το χρόνο καλοκαίρι και έχει 10 αθλητικές εφημερίδες και ραδιοφωνικά προγράμματα (En Salónica hay como diez periódicos deportivos y muchos programas de radio").

Για το πρόβλημα που προέκυψε:

Ο Abreu δήλωσε ότι ήρθε στην Ελλάδα με την άδεια του Προέδρου της Real Sociedad, αλλά και του διευθυντή της Lorente και αυτό είναι κάτι που το γνώριζαν οι δημοσιογράφοι, που τον συνόδεψαν. Τέλος ευχαρίστησε την ομάδα του Real Sociedad που του έδωσε την ευκαιρία, να αγνωιστεί εκ νέου στην Ευρώπη, όπου βρίσκεται ο Άρης, η 16η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί !

Οι προηγούμενες 15: Nacional y Defensor Sporting de Uruguay; River Plate y San Lorenzo de Almagro de Argentina; Real Sociedad y Deportivo La Coruña de España; América, Cruz Azul, Tigres, Tecos, San Luis, Monterrey, Dorados de Sinaloa de México; Beitar Jerusalén de Israel, Gremio de Brasil.

Ο παίκτης θα βρει στη νέα του ομάδα, τους Alejandro Lembo και Mario Regueiro.
taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη