1 Ιουλ 2009

Ανυπομονησία για την "πρώτη" του Άρη. Δεν θα είναι ο Abreu


Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί (19.30) στο «Κλ. Βικελίδης» και αναμένεται να δώσει το «παρών» πολύς κόσμος, που θα χειροκροτήσει τον Μαζίνιο και τα νέα αποκτήματα, εκτός των Αμπρέου, Αράνο που θα είναι στη Θεσσαλονίκη αργότερα. Χθες η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε τον Κριστιάν Νασούτι και τον Ιαν Ντέιλι. Ο πρώτος που ήρθε στην Ελλάδα για ένα χρόνο δανεικός με «οψιόν» αγοράς από τη Ρίβερ Πλέιτ και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 15, δήλωσε: «Ηταν το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη. Πιστεύω να είμαι χρήσιμος τη νέα χρονιά για τον προπονητή και την ομάδα. Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους του Αρη πως άξιζαν οι κόποι για να με φέρουν στην ομάδα. Είχα πληροφορηθεί για τον Αρη ότι είναι μεγάλη ομάδα, με παθιασμένο κόσμο που βρίσκεται πάντα στο γήπεδο». Διευκρίνισε, επίσης πως «δεν ήρθα στον Ολυμπιακό, επειδή η Ρίβερ δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά».
Ο Ιρλανδός Ιαν Ντέιλι, που θα φοράει τη φανέλα «νο 99», υπέγραψε διετές συμβόλαιο και τόνισε ότι «είναι μια ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου. Θέλω γρήγορα να αγωνιστώ και να αντεπεξέλθω σε ό,τι περιμένει η ομάδα».
**Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης, με ανακοίνωσή του συνεχάρη τα νέα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Αρη κ.κ. Αλ. Νικολαΐδη, Ι. Γρανούζη, Δ. Παπαδόπουλο, Τ. Δεσύπρη, Γ. Μποτζώρη, Θ. Εμμανουηλίδη και Θ. Γιαννόπουλο. Πρόεδρος της Λέσχης αναμένεται να είναι ο Γιάννης Γρανούζης.

ΕΝΕΤ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη