21 Ιουλ 2009

Τροπολογία σκάνδαλο για βόλεμα πιλότων !

Με επιστημονικό τρόπο, και εφαρμόζοντας τις γνωστές πάγιες μεθοδευσεις, με τροπολογίες-ΤΣΟΝΤΕΣ σε βαρύγδουμπα σχέδια νόμου, όπως αυτό περί «Ταυτοποίησης Κατοχων και Χρηστων εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας» που συζητείται τωρα στη βουλή οι κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει πιλότους των Ολυμπιακων Αερογραμμών σε καλοπληρωμένους «ιπταμενους εδαφους-εδάφους» Ενω λοιπόν όλος ο κόσμος συζητά τα περί ανωνυμίας στην κινητή τηλεφωνία και τα περι τράπεζας DNA, οι κυβερνώντες επιχειρούν παράλληλα να βολέψουν χειριστές αεροσκαφών των ΟΑ που θα εκδηλώσουν την ΕΠΙΘΥΜΙΑ (!) να μεταφερθούν στην ΥΠΑ, και μάλιστα με αμοιβές της τάξης του 90% αυτών που έπαιρναν όταν πετούσαν.
Αφορα δηλαδή και αυτούς που ενω ΔΕΝ τους βγάζει στην ανεργία ο.... νεος εργοδότης τους, «επιλέγουν» οι ιδιοι, την μεταφορά τους στην ΥΠΑ.
Συμφωνα με την τροπολογια: Οι εν λογω πιλότοι θα τοποθετηθούν σε προσωποπαγείς θέσεις ειδικότητας χειριστών αεροσκαφών αναλαμβάνοντας καθήκοντα και εργασίες που «προσιδιάζουν προς τα επαγγελματικά , τυπικά και ουσιαστικά προσοντα τους, καθώς και με τα προσόντα των λοιπών απασχολουμενων στην ΥΠΑ με την ειδικότητα αυτή»
Οι δε αποδοχές τους «δεν μπορεί να είναι κατώτερες για κάθε μεταφερόμενο ατομικά, του 90% (!!!) των Τακτικων Μηνιαιων Αποδοχων της παραγράφου 5 του αρθρου1 του Ν3717/2008 όπως αυτές ισχύουν και εξελίσσονται σε κλιμάκια συμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ισχύοθσα κατα ην 1ηΟκτ2008 συλλογική σύμβαση εργασίας Ολυμπιακων Αερογραμων –ΕΧΠΑ» Και όλα αυτά στα πλαίσια της «πρόβλεψης» που υπήρχε στο «οργανωμενο» (!!!) κατα τον κύριο Χατζηδάκη , σχέδιο αποκρατικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, για την «δημιουργία δικτύου προστασίας των εργαζομένων, και της βέλτηστης αξιοποίησης εκέινων που θα επιλέξουν τη μεταφορά τους στο δημόσιο τομέα...»

Τόσο οργανωμένο ήταν το σχέδιο του πανηγυρίζοντα υπουργού, που χρειάζεται τώρα τροπολογία-ΤΣΟΝΤΑ, για να το υλοποιήσει Μια τροπολογία-τσοντα που μιλά για ΕΤΗΣΙΑ δαπάνη η οποία εκτιμάται στα 14.200.000 ευρώ προκειμένου να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ (αυτό είναι οργάνωση) οι θεσεις στην ΥΠΑ που θα καταλάβουν οι πιλότοι «εδάφους-εδάφους» Μια τροπολογία-τσόντα που μιλά για αποζημιώσεις σε περίπτωση θανάτου ή ανικανότητας των πιλότων «εδάφους-εδάφους» της τάξης των 160.000 ευρώ για κάθε Συγκυβερνήτη και των 245.000 ευρώ για κάθε Κυβερνήτη




Φαινεται πως κατα την κυβέρνηση , υπάρχει αυξημένος βαθμός επικινδυνότητας στις χαμηλές πτήσεις εντός χώρου γραφείων, αιθουσών συσκέψεων και εκπαίδευσης!!!

Και όλα αυτά , την στιγμή που κάποιοι άλλοι, ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ όλων μας, παίζουν την ζωή τους στον εναέριο χώρο του Αιγαίου καθημερηνά κορώνα-γράμματα, έναντι πινακίων φακής
Kύριοι κυβερνώντες (τεως και νυν)
Τους έχετε δει ποτέ σοβαρά αυτούς τους ανθρώπους ?
Έχετε φιλοτιμηθεί να τους δώσετε κάτι παραπάνω απο τζούφιες υποσχέσεις, που μοιράζετε απλόχερα μετά απο κάθε ατύχημα? Ο κύριος πρωθυπουργός επισκέφτηκε πρόσφατα τους πιλότους των πυροσβεστικών. Γιατι για αυτούς τους ανθρώπους δεν είχε κάτι παραπάνω από ενα απλό και ξερό «ευχαριστώ» (που προς τιμή του τους είπε) την στιγμή που ταυτόχρονα πατε να δημιουργήσετε στην ΥΠΑ «μοίρες εδάφους-εδάφους» ?

Εχει λάβει ποτέ πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που επέζησε ατυχήματος , τέτοιες αποζημιώσεις που προβλέπετε για τους χειριστες «εδάφους-εδάφους» ?
Έχετε ασχοληθεί ποτέ σοβαρα με τις οικογένειες των πεσοντων στο καθήκον ιπταμενων-φρουρών των συνόρων και των δασών μας?

Ολοι σας μιλάτε για σενάρια θερμών επισοδίων στο Αιγαίο μέσα στο καλοκαίρι.Τι προβλέπουν τα σενάριά σας αυτά σχετικά με το ΠΟΙΟΣ θα πάει να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά αν τα σενάρια γίνουν πραγματικότητα? Σίγουρα όχι οι «μοιρες εδάφους-εδάφους» των 14.200.000 ευρω το χρόνο που πάτε να φτιάξετε.





ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη