14 Ιουλ 2009

Ολόκληρο μηχανισμό παρακολούθησης blogs έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ !

AΡΘΡΟ ΤΟΥ POLITIS-GR

Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η.. ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...
Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.
Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο............
Διαβάστε περισσότερα στο Politis-gr

Σημείωση taxalia: Δεν είναι κακός ο "μηχανισμός" και τον έχουν όλα τα κόμματα, αλλά και επιχειρηματίες, μεμονωμένοι πολιτικοί κλπ. Μόνο που ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είναι της πλάκας, παιδική χαρά, μπροστά στο μηχανισμό άλλου μικρότερου κόμματος, που δεν "σκανάρει" απλά, δεν αποδελτιώνει μόνο, ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο, αλλά δημιουργεί: blogs, άρθρα, σχόλια κλπ, σε ρυθμό πολυβόλου. Με πρακτορίστικο τρόπο "φακελώνοντας" bloggers και κάνοντας "πεσίματα" (απειλητικά σχόλια, εκφοβισμούς, κυβερνοτρομοκρατία κλπ). Και το κάνει εδώ και 10 χρόνια !!! Όταν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ δεν ήξεραν τι σημαίνει i.p. !!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη