24 Σεπ 2009

Σκοταδισμός και μισαλλοδοξία από το "παπαδαριό"

Απειλές ότι ο Αλλάχ θα τιμωρήσει τους γονείς, που αφήνουν τα παιδιά τους, να παρασυρθούν από τα ελληνικά σχολεία και τον ελληνικό τρόπο ζωής, που φαντάζει "γοητευτικός" στα μάτια των νέων της "τουρκικής" μειονότητας, σκοταδισμός, ακρατος φανατισμός, μισαλλοδοξία, μεσαιωνική αντίληψη του "πιστού λαού", καθοδήγηση προβάτων, αναχρονιστικός συντηρητικός λόγος, από το μουσουλμανικό "παπαδαριό" της Θράκης, είναι το κήρυγμα του ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, με την ευκαιρία της μεγάλης ισλαμικής γιορτής του Ραμαζαν Μπαϊραμ. Ο μουφτής φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος, που οι νέοι της μουσουλμανικής μειονότητας, δεν ξημεροβραδιάζονται στα τζαμιά με τις μαντήλες, αλλά σαν παιδιά, παίζουν, ερωτεύονται, διασκεδάζουν, κάνουν παρέα με τα χριστιανόπουλα, κοιτούν τις σπουδές τους κ.λ.π.:

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ σε ελεύθερη απόδοση http://taxalia.blogspot.com/ :

"Mε την ευκαιρία της γιορτής του Ραμαζανιού, θα ήθελα να σας μιλήσω για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που ενδιαφέρουν εμάς, την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης Όπως γνωρίζετε, αυτόν το ευλογημένο μήνα του Ραμαζανιού, τον ζούμε με ενθουσιασμό. Αυτοί που θέλουν να διαταράξουν την ηρεμία και την ειρήνη της Τουρκικής μειονότητας, τον ευλογημένο μήνα του Ραμαζανιού, έθεσαν τις δυνάμεις του κακού σε λειτουργία.
Ζούμε τη σαφή προσπάθεια κάποιων να εξαλείψουν τις συνθήκες ειρήνης, της φιλίας και εμπιστοσύνης σε αυτά τα εδάφη μεταξύ Ελλήνων Χριστιανών και Μουσουλμάνων Τούρκων
Οι Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, απαιτούν τον ανάλογο σεβασμό, για όλους, για κάθε εκκλησία, συναγωγή ή τζαμί ή ναό....
Το έργο μας είναι στέρεο, καθόσον δεν είναι πλέον στη διακριτική ευχέρεια των δυνάμεων του κακού, να το πλήξουν.
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές,
Το δεύτερο ζήτημα, είναι ότι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009 - 2010, η εκπαίδευση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με πολλά προβλήματα.
Τα παιδιά μας βρίσκονται αντιμέτωποι με την προπαγάνδα της Ελληνικής γλώσσας και του Χριστιανισμού.
Τα Τουρκικά σχολεία είναι στο επίκεντρο της άθλιας κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε.
Με μια ποικιλία μεθόδων, τα παιδιά μας απομακρύνονται από τα σχολείο μας και έχει ανοίξει ο δρόμος για να πηγαίνουν στα ελληνικα σχολεία.
Αυτή η ύπουλη μέθοδος φταίει για τα κλειστά μειονοτικά σχολεία. Έτσι, οι νέοι μας απομακρύνονται από τις θρησκευτικές και εθνικές παραδόσεις και τείνουν να εξομοιωθούν με τους Έλληνες.
Ως εκ τούτου, αγαπητοί φίλοι, όποιος εκπροσωπεί το μέλλον της κοινωνίας μας, είναι υποχρεωμένος να εκπληρώσει το καθήκον του, για να μη χάσουμε τους νέους μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Παντοδύναμος Αλλάχ θα ζητήσει από τους γονείς τους λογαριασμό.
(Yüce Allah anne babalardan bunun hesabını soracaktır)

Αδελφοί και αδελφές,
Την Κυριακή Οκτώβριος 4, 2009 θα διεξαχθούν πρόωρες γενικές εκλογές.
Οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, έχουν λάβει εντολές από το Συμβουλευτικό Όργανο της Τουρκικής Μειονότητας για το πώς πρέπει να ψηφίσουν. Η ευθύνη να υποστηρίξουμε με την ψήφο μας τους αδελφούς μας είναι δική μας.
Οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίζουν σε θρησκευτική βάση- έτσι για μας, ακόμη και μια ψήφος σε Έλληνα θα είναι δάκρυ.....
Αυτές οι εκλογές, είναι υπερήφανη ευκαιρία, για να ακουστεί στην ελληνική βουλή, το όνομα της Τουρκικής Δυτικής Θράκης. Με την ευκαιρία των εκλογών που θα διεξαχθούν, ευλογώ τη μουσουλμανική τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης....
Συγχαρητήρια, στο έθνος μας και για την ενότητα του ισλαμικού κόσμου, τη ζωντάνια, την ανάπτυξη και την ευτυχία του.

Μουφτής Ξάνθης
Ahmet Mete"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη