4 Οκτ 2009

Το FACEBOOK κατέβασε το δίκτυο MACEDONIA



Στη γνωστή ιστορία, αναφέρεται η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το οποίο γράφει ότι "το Facebook έκλεισε το δημοφιλές taxalia, το οποίο στα Σκόπια θεωρείται εχθρικό, λόγω των όσων κατά καιρούς δημοσιεύει αντικρούοντας την ανθελληνική προπαγάνδα".
Η αλήθεια είναι ότι το taxalia, δεν θεωρείται εχθρικό στα Σκόπια (έχουμε ανοιχτούς διαύλους με πολλούς σοβαρούς εκεί), αλλά μόνο στους κύκλους των "Ελλήνων" γραφικών εθνικιστικών (κάτι γελοία απομεινάρια του εμφυλίου), που νομίζουν ότι θα κρύψουν τη βλακεία τους, βαφτίζοντας όλους όσους σέβονται στοιχειωδώς την ιστορία "εθνικιστές". Ένα μάτσο ηλιθίων, που...
έχουν μπερδέψει τον Αριστοτέλη με τον MILCHO STOJANOSKI, τον Φίλιππο με τον KOLJO KITANOV και τον Μέγα Αλέξανδρο με τον ISAK RUFATI, νομίζουν ότι παίρνουν απαλλακτικό βλακείας, ονομάζοντας όποιον δεν έχει τα δικά τους χαρίσματα γραφικού βλαχομπαρόκ μεσαιωνικού εθνικισμού "εθνικιστή". Να με πει εθνικιστή ο Κύρκος, να το καταλάβω. Να με πει εθνικιστή ένας αξιόλογος ιστορικός, να το δεχθώ! Αλλά κάτι σούργελα όπως οι ..abecadar και florinamak και λοιποί γελωτοποιοί......?!?!!
"ABECADAR" και λοιπά στρουμφάκια: Αφήστε την ιστορία ήσυχη και αυτοικανοποιηθείτε με αυτό .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη