27 Νοε 2009

Ολοκληρώθηκε η τριμερής στις Πρέσπες


Ολοκληρώθηκε η τριμερής άτυπη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ στην Πύλη Πρεσπών, όπως και η διμερής συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Σαλί Μπερίσα. Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού με το Σκοπιανό ομόλογό του.

Καθ' οδόν προς τις Πρέσπες, στην είσοδο της Καστοριάς, ο πρωθυπουργός...
έτυχε υποδοχής από τις τοπικές αρχές και του παραδόθηκε υπόμνημα από ροδακινοπαραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι έχουν κλείσει τμήματα της Εγνατίας οδού.
Λαμβάνοντας το υπόμνημα, ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι τα προβλήματα των των παραγωγών χρήζουν εξέτασης και παρέπεμψε στην προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχουν οι παραγωγοί την Τετάρτη με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

Σχολιάζοντας την συνάντηση στις Πρέσπες, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κ. Αϊβαλιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Αυτή τη στιγμή ούτε το "PRESS ούτε το ΜΠΕΣ" μας εξυπηρετεί από τις Πρέσπες. Ο κ. Παπανδρέου με την συνάντηση αυτή ενδυναμώνει την εικόνα του κ. Γκρουέφσκι στο εσωτερικό της Ε.Ε. Οδηγούμεθα σε διπλή ονομασία: η μία θα είναι για το εσωτερικό της χώρας για τις διεθνείς σχέσεις και για τις αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και η άλλη μόνο για τους διεθνείς οργανισμούς. Μιλάμε δηλαδή για ήττα κατά κράτος. Αμοιρη των εξελίξεων δεν είναι η κυβέρνηση της ΝΔ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη