22 Απρ 2010

Δημοτικός σύμβουλος καρφώνει τα ΟΥΚ στην Αλβανία και ζητά επιμόνως ψήφισμα εναντίον τους

Το περιστατικό είναι αληθινό, μας το μετέφεραν φίλοι μας και είναι ενδεικτικό της έλλειψης αξιοπρέπειας που έχουν ορισμένοι από τους λεγόμενους «δημοτικούς άρχοντες» που μας διαφεντεύουν.

Σε μεγάλο (τόσο σε έκταση όσο και πληθυσμό) δήμο των βορείων προαστίων της Αθήνας, Δημοτικός σύμβουλος που ναι μεν εκλέγεται με την παράταξη που υποστηρίζει το...

ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν φημίζεται για την «σταθερότητα» των πολιτικών του απόψεων, έστειλε επιστολή συγνώμης στον Αλβανό πρέσβη στην Αθήνα, με αφορμή τα συνθήματα που «ακούστηκαν» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Η επιστολή, την οποία δε χρειάζεται να δημοσιεύουμε, είναι ένα κατάπτυστο κείμενο ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ και δείγμα το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις σχέσεις μας με του γείτονές μας.

Αλλά ο Παγκαλοειδής-λόγω των κιλών του- Δημοτικός σύμβουλος δεν σταμάτησε εκεί. Στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο, απαίτησε από τον Δήμαρχο να καταδικάσει τα συνθήματα που ακούστηκαν και από το Δημοτικό Συμβούλιο να βγάλει και ψήφισμα μάλιστα! Φυσικά, το αίτημά του απορρίφθηκε. Αλλά αυτό που μένει είναι το πόσο τραγικός μπορεί να γίνει ένας Δημοτικός άρχοντας, όταν έχει έλλειψη εθνικής συνείδησης.

Διότι, απαίτησε από το Δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει μια πράξη, για την οποία πληροφορηθήκαμε μέσα από το γνωστό «ειδησεογραφικό» site zougla.gr , και για την οποία διενεργείται ΕΔΕ. Εδώ προφανώς, η δημοκρατική «ευαισθησία» υπερισχύει του τεκμηρίου της αθωότητας του οποιουδήποτε, έτσι δεν είναι;

Να καταδικάσουμε τους ΟΥΚάδες, πριν καν τους καταδικάσει η Δικαιοσύνη; Εκεί έχουμε φτάσει; Δεν υπάρχουν νόμοι, μόνο ο Λαός, κατά το ναζιστικό Du bist nichts, mein folk ist alles (Εσύ δεν είσαι τίποτα ο λαός μου είναι τα πάντα);

Αλλά ο συγκεκριμένος Παγκαλοειδής -λόγω του βάρους του- δημοτικός σύμβουλος, που διακρίνεται για την ανθρωπιστική του δραστηριότητα μέσω μιας ΜΚΟ σε μέρη που υπάρχουν φυσικές καταστροφές, και έχει πραγματικά αξιόλογο έργο, για να είμαστε δίκαιοι, έχει προφανώς επιλεκτικές ευαισθησίες. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι το κάνει από βλακεία, εκτός κι αν έχει πάθει μαλάκυνση και δεν αντιλαμβάνεται την παγκόσμια πραγματικότητα που διαμορφώνεται γύρω μας.

Διότι, ενώ στα Τίρανα έγινε συγκέντρωση Αλβανών εθνικιστών οι οποίοι έκαψαν την Ελληνική σημαία, παρουσία Αλβανών βουλευτών, ο «ευαίσθητος» ανθρωπιστής δημοτικός σύμβουλος ούτε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αλβανό πρέσβη έστειλε, ούτε ζήτησε ψήφισμα από το Δημοτικό συμβούλιο.

Διότι επίσης δεν τον είδαμε να διαμαρτύρεται τόσα χρόνια που καταπατούνται και αρπάζονται οι περιουσίες των Βορειοηπειρωτών. Διότι γενικώς, τον αφορά μόνο «μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου» των γειτόνων μας. Για τα του Δήμου του, αδιαφορία. Μπαίνει στο Δημοτικό συμβούλιο, υπογράφει, και φεύγει, για να δηλώσει παρουσία και να πέσει το παραδάκι. Τόση ευαισθησία...

Επειδή ο συγκεκριμένος τυχοδιώκτης της πολιτικής, θα αναζητήσει και πάλι την ψήφο μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ας τον έχουν υπόψη τους οι συμπολίτες του, που φαντάζομαι κατάλαβαν ποιος είναι και ας του δώσουν αυτό που του αξίζει: ΜΑΥΡΟ!

ΥΓ. Αν χρειαστεί μπορεί να επανέλθουμε και με το ονομά του... για όσους δεν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη