23 Μαΐ 2010

Ο Ρον Πολ το 2012 θα να είναι ο αντίπαλος του Ομπάμα;

TaXalia 23/05/2010

Μια επί της ουσίας και σημαντική πολιτική ομιλία του Ρον Πολ*, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς της Αμερικής. Έκανε οδυνηρή για τη χώρα του αυτοκριτική, εκστομίζοντας αλήθειες...
Δείτε το video...


*Για τους μη γνωρίζοντες ο Ron Paul είναι ο πλέον σοβαρός Αμερικάνος πολιτικός. Έκανε μεγάλη αίσθηση στο πρώτο Debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων, όπου στις δημοσκοπήσεις μετά το debate ήταν πρώτος μεταξύ όλων των υποψηφίων. Βέβαια τα ΜΜΕ αμέσως μετά φρόντισαν να τον “εξαφανίσουν”. Είναι υπέρ της απαρέγκλιτου τήρησης του συντάγματος (constitutionalist), και υπέρ της πραγματικά ελεύθερης αγοράς. Στο μεγάλο bailout των αμερικανικών τραπεζών ήταν ο μόνος που ήταν κατά, υποστηρίζοντας οτι το τραπεζικό σύστημα θα έπρεπε να δρέψει τους καρπούς που το ίδιο έσπειρε. Είναι επίσης υπέρ της απεμπλοκής των ΗΠΑ από όλα τα θέατρα πολέμου ανά τον κόσμο, καθώς και την εγκατάλειψη των ανά τον κόσμο βάσεων που η χώρα διατηρεί. Κυρίως όμως είναι η μόνη φωνή που υψώνεται ενάντια στη χούντα των τραπεζών και προτοστατεί στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ασκηθεί οικονομικός έλεγχος στο Federal Reserve και να συνδεθεί το δολλάριο με το χρυσό ωστε οι τράπεζες να σταματήσουν να τυπώνουν δολάρια ευρώ κλπ, κατά βούληση.

Προσφάτως κέρδισε τα straw poll της αμερικανικής ένωσης συντηρητικών. Αυτά καταδεικνύουν τις τάσεις που επικρατούν εντός των ρεπουμπλικάνων. Καλό θα ήταν να τα βλέπουν και εδώ οι δικοί μας συντηρητικοί .

Δείτε ακόμη τρία video στο olympia. Περισσότερα εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη