20 Ιουν 2010

Κύριε Καρατζαφέρη, μια απλή ερώτηση

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Είναι γνωστή η θέση σας στο "Μακεδονικό". Την έχουν καταθέσει οι οπαδοί σας, πολλές φορές στα σχόλια αυτού του blog. Ο Καρατζαφέρης λένε, είναι απόλυτος: ΟΧΙ στο σύνθετο όνομα, Κανένα όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
Υποθέτουμε ότι αυτή είναι η θέση σας, έτσι δεν είναι;
Ωραία, στα λόγια και εύκολα.
Όσοι αποδέχονται συζήτηση για σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, είναι κατά τους...
οπαδούς σας προδότες. Δεχόμεθα την άποψή τους, αν θέλετε. Η άποψη της Ντόρας Μπακογιάννη είναι επίσης σαφέστατη: "Ναι, στο σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμο, έναντι όλων". Τίποτε πιό σαφές.

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Πολάκις κατηγορήσατε για ενδοτισμό την κ.Μπακογιάννη και οι οπαδοί σας την κατηγορησαν για προδοσία. Εθνική μειοδότρια την ανέβαζαν, προδότρια την κατέβαζαν.
Σας ρωτούμε λοιπόν (εσάς προσωπικά, όχι τους οπαδούς σας):
Θα μπορούσατε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια πολιτική στέγη με την κ.Μπακογιάννη;
Ποιά είναι σήμερα η άποψή σας για τη στάση της ως ΥΠΕΞ που ασχολήθηκε εντατικότατα (το δήλωσε η ίδια αν ενθυμείστε, είπε "εγώ έτρεχα στο εξωτερικό για το μακεδονικό).
Απλά τα ερωτήματα. Είναι ή δεν είναι "προδότης" ο Μητσοτάκης, που είπε ότι το θεμα δεν είναι σημαντικό και "θα ξεχαστεί σε 10 χρόνια" (7-2-1992);



Γιατί, το να πουλάς ανέξοδο υπερπατριωτισμό για ψηφοθηρικούς λόγους είναι εύκολο. Το έκαναν πολλοί, πριν από σας. Όταν πλησιάζουν όμως στις παρυφές της εξουσίας, μπαίνουν στο μαντρί. Τυχαίο; Δε νομίζω;
Εσείς λέγατε κάθε μέρα Εβραίο το Σημίτη. Ααρών Αβουρή, λέγεται, μας πληροφορούσατε καθημερινά από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Περιγράφατε στο διψασμένο για αποκαλύψεις κοινό σας, πώς οι Εβραίοι έχουν εισχωρήσει σε κάθε πεδίο της πολιτικής ζωής, (εσείς αποκαλύψατε τον Εβραίο Ροζενστάιν, που μετονομάστηκε σε Ροζάκης). Όταν όμως μπήκατε στη Βουλή και συγκεντρώσατε αξιόλογο αριθμό βουλευτών, αλλάξατε τροπάριο. Πρόσφατα δε, εξυμνήσατε τον κ.Σημίτη.
Σας ξαναρωτώ λοιπόν: Θα μπορούσατε να συνυπάρξετε, εσείς ένας φλογερός πατριώτης, που δεν δέχεται καμία υποχώρηση στο Σκοπιανό, που λέει Όχι σε σύνθετη ονομασία, που ζητα από τον Σαμαρά να ξεκαθαρίσει τη θέση του, με την "ενδοτική" Ντόρα Μπακογιάννη;
Περιμένω με αγωνία την απάντηση από σας (όχι από τους οπαδούς σας, αυτοί απλά ...φαντάζονται). Το e-mail μας στη διάθεσή σας.
Θα συνυπάρξετε με τη Ντόρα Μπακογιάννη του "Ναι" στη σύνθετη ονομασία;

Διευκρίνιση: σας τα ρωτώ αυτά, όχι επειδή αμφισβητώ τον πατριωτισμό σας. Αλλά επειδή οι γενναίοι οπαδοί σας, αμφισβητούν το ...δικό μου !!!

Ευκαιρία λοιπόν να δούμε ποιός είναι πατριώτης στην πράξη. Εγώ το απέδειξα στην πράξη. Έβγαλα κόκκινη κάρτα στην κ.Μπακογιάννη, όταν ήταν κορυφαία Υπουργός της ΝΔ . Εσείς τι θα κάνετε στην πράξη;

Νίκος Χ./taxalia
η επιστολή απευθύνεται στον Γιώργο Καρατζαφέρη κι όχι στα κόμμα τους ή τους οπαδούς του. Επομένως δεν έχει νόημα ο σχολιασμός. Δεν είναι άρθρο για σχολιασμό, είναι προσωπικό ερώτημα για το οποίο περιμένουμε απάντηση, επειδή δεν μας αρέσει να "μας παραμυθιάζουν".




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη