7 Ιουλ 2010

H Άννα Διαμαντοπούλου (ξανά) στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, στη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Ανάπτυξης

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, συνοδευόμενη από το Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας του ΥΠΔΜΘ, Αχιλλέα Μητσό, θα επισκεφθεί σήμερα....
( 7-7-2010), στις 11:00, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ερευνητικές δράσεις του ΕΚΕΤΑ.

Η Υπουργός Παιδείας, στις 14:30, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη φορέων, με θέμα " Έρευνα - Καινοτομία - Ανάπτυξη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης", η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης ( οδός Αγίου Δημητρίου, 2ος όροφος ). Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των "Τεχνόπολις", 14G, Thermi AE, " NOESIS", ΕΚΕΤΑ, ΕΘΙΑΓΕ, Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ΙΠΕΤ, ΙΕΛ, Euroconsultants, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, στη Θεσσαλονίκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του ΥΠΔΜΘ, για την Έρευνα και την Καινοτομία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη