15 Μαΐ 2024

Συμφωνία των Πρεσπών: Ο Άδωνης που έλεγε «παπ, θα την αλλάξουμε», τώρα την υπερασπίζεται! (Video)..Τι παραμυθια ελεγαν στους ΕΛΛΗΝΕΣ που τρωνε κουτοχορτο...


 Ολοκληρωτική και… θεαματική είναι η μεταστροφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων στη Βόρεια Μακεδονία. Χαρακτηριστικό δείγμα ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος κάποτε έκανε δηλώσεις «φορώντας»… περικεφαλαία.

Μεταξύ άλλων, ακολουθούσε κατά γράμμα την τότε γραμμή της ΝΔ μιλώντας για «κακή συμφωνία» την οποία «εάν μία κυβέρνηση την κατήγγειλε, εμείς… παπ θα την αλλάζαμε», σημειώνοντας ότι εκείνος δεν θα αποκαλούσε ποτέ τη γείτονα χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία».

Πρόκειται για ατάκες που μοιάζουν… μακρινό παρελθόν τόσο για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ όσο και για το ίδιο το κόμμα. Πλέον, ο Άδωνης Γεωργιάδης δηλώνει -με αφορμή την εκλογή του VMRO- ότι θέλει πραγματικά να δει «ένα κόμμα που εξελέγη με σημαία την κατάργηση μιας διεθνούς συμφωνίας εάν τώρα που έγινε κυβέρνηση θα καταργήσει τη συμφωνία. Να υπενθυμίσω ότι όποιο μέρος μόνο του καταργήσει μια διεθνή συμφωνία βάσει του διεθνούς δικαίου έχει όλες τις ευθύνες για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν».

Όλα τα παραπάνω, όσα έλεγε τότε ο Άδωνης και η ΝΔ και όσα υπερασπίζεται στο σήμερα αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρατίθενται στο παρακάτω βίντεο το οποίο έγινε viral στα social media.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη