21 Ιουλ 2010

Συνεχίζει τα καραγκιοζλίκια το troktiko


Ξέρετε, ότι δεν μας αρέσει καθόλου να ασχολούμαστε με άλλα blogs, αλλά αυτοί μυαλό δε βάζουν ! Είναι άρρωστοι -με την ψυχιατρική έννοια του όρου- με την "επισκεψιμότητα".

Στις 4.11 δημοσίευσαν με πηγή το ...newsit (φρύδια καλαβρέζικα) το θέμα με τη σημαία των Σκοπιανών, που αποκάλυψε η...
εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και διαδικτυακά ασχοληθήκαμε από το πρωί. Αφού κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται (για ένα τρισδιάστατο μοντέλο) και ανακάλυψαν ασθμαίνοντες το πιασάρικο θέμα, 8 ώρες μετά από καμιά χιλιαριά μπλογκς, που το έπαιζαν από το πρωί, το δημοσίευσαν στις 4.11 μμ.

Στις 5.32 γράφουν


όπου υποτίθεται ότι η google σχολιάζει ...post του τροκτικού (...παπάρια μέντολες. Φυσικά και δεν έστειλε απάντηση στο τροκτικο η google!!)

Στην πραγματικότητα η google απάντησε στον όμιλο Μπόμπολα, και συγκεκριμένα στο portal e-go, στις 12.29, από όπου και έκλεψε την απάντηση το τροκτικο.


Θα το ξαναπούμε: Μας είναι πολύ δυσάρεστο να σχολιάζουμε άλλα ιστολόγια, αλλά εσείς έχετε κατακρεουργήσει κάθε έννοια "αναφοράς πηγής" και αυτή η αγωνία σας για τα κλικς, μας προκαλεί αηδία πιά. Ε, είναι θέμα υπομονής, τίποτε άλλο. Χαλαρώστε επιτέλους, δεν θα μπορείτε να ενεργηθείτε με τόσο άγχος για τα κλικς. Το σεβασμό από τη μπλογκόσφαιρα και τους αναγνώστες τον κερδίζεις καθημερινά κι εσείς κάνετε τα πάντα για να σας φτύνουν και το κακό είναι ότι μαζί με σας και τα καραγκιοζλίκια σας, η μπάλα παίρνει όλους τους μπλόγκερς !

Και δε φταίμε εμείς για αυτό, ε;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη