27 Οκτ 2010

Η Νύχτα των βρυκολάκων

Χθες το βράδυ γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς τηλεοπτικόυ τοπίου, που δυστυχώς σε καμιά δημοκρατική χώρα δεν θα συνέβαινε.
 Ένας δημοκράτης πρωθυπουργός με μια ομάδα «δημοσιογράφων» και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «συντονίζει», να επιδίδεται και να προσπαθεί διακαναλικά να μας πείσει πόσο ...
απαραίτητος μας είναι για να μας σώσει από το χείλος του γκρεμού που θα πέφταμε και ίσως ξαναπέσουμε , αν δεν ήταν αυτός και η ομάδα του και το κατάφερε ρίχνοντάς μας στα σαγόνια του ΔΝΤ και της Τρόϊκας, αφού προηγουμένως είχε επιδοθεί σε μαραθώνιο κατηγοριών εναντίον της πατρίδας ΜΑΣ , αποκαλώντας μας διεφθαρμένους, επιβάτες του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, έτοιμους να βυθισθούμε, και έτοιμους να αυτοκτονήσουμε έχοντας το πιστόλι πάνω στο τραπέζι. Για όλα έφταιγαν οι άλλοι , όχι αυτός και το κόμμα του, ξεχνώντας (όπως άλλωστε και ο ελληνικός λαός) ότι ο ίδιος υπήρξε ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος επί 32 χρόνια !!!

Και αφού εμμέσως πλην σαφώς μας απείλησε ότι αν το κόμμα του δεν πάει καλά στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές , θα αναγκασθεί να καταφύγει σε εθνικές εκλογές για να του ανανεώσουμε την εντολή και να μας οδηγήσει πιο βαθειά στα παραπάνω σαγόνια και αυτός μαζί με αυτούς να βάλουν ακόμη πιο βαθειά το χέρι τους στη τσέπη μας και στα ταμεία των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων!!!

Και αφού τελείωσε αυτός, ένας άλλος άρχισε να λέει τα δικά του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ποιος ; Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης !

Ο κ. Μητσοτάκης , υπερήλικας πλέον επιδίδεται τελευταία σε υμνολόγιο του Γεωργίου Παπανδρέου, που κάποτε τον αποκαλούσε Γιωργάκη και «ανίκανο» να κυβερνήσει και τώρα λέτε ότι όλα καλά τα κάνει . Κάνει όμως και κάτι άλλο ο κ. Μητσοτάκης. Εκφράζεται εναντίον του αρχηγού του κόμματος του οποίου είναι ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!! Δικαιούσθε να έχετε όποια γνώμη θέλετε κ. Μητσοτάκη, τόσο για τον κ. Γ. Παπανδρέου, όσο και για τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Κάνετε όμως ένα σοβαρό λάθος που ως έμπειρος πολιτικός δεν θα έπρεπε να το κάνετε, εκτός αν προκαλείτε τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ να σας διαγράψει. Δεν μιμείσθε τον κ. Σαμαρά που παραιτήθηκε από τις τάξεις της ΝΔ και μετά άρχισε να σας «πετροβολά». Αντίθετα εσείς κάθε τόσο πετάτε «πέτρες» στα παράθυρα του κτιρίου που στεγάζεται η ΝΔ, αλλά ευτυχώς λόγω της ηλικιακής σας αδυναμίας δεν μπορείτε ούτε ένα υαλοπίνακα να θραύσετε. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΘΕ, όσο και αν προσπαθείτε με διάφορα πολιτικόλογα να αλλάξετε την πίστη μας για τα πεπραγμένα σας, τόσο εκτός όσο και εντός, ελέω Κωνσταντίνου Καραμανλή, της ΝΔ.

Ακόμη και για το θέμα παραπομπής του μακαρίτη Ανδρέα που αναφερθήκατε, βγήκε σήμερα ο Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, τ. υπουργός κλπ, και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θυμάται ή επιλέγει να μην θυμάται ότι τον επισκέφθηκα, δύο φορές μάλιστα, για να του επισημάνω ότι θα ακολουθήσω όποια απόφαση λάβει η Κυβέρνηση, πλην όμως θεωρώ ότι είναι πολιτικό λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ακόμη ότι ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν αντίθετος με την παραπομπή.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι ο Κ. Καραμανλής ναι μεν ουδέποτε δημοσίως αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, πλην όμως δεν προέβη σε καμία απολύτως διάψευση ότι ο ίδιος είχε διατυπώσει πως «τον τέως Πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή, τον στέλνει ο Λαός σπίτι του», άποψη που ευρέως κυκλοφορούσε στην κοινή γνώμη.

Και αυτά μεν ανάγονται στο παρελθόν και θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος. Όμως ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης στην χθεσινή του συνέντευξη καταφέρετο απ’ αρχής μέχρι τέλους εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, έφθασε μάλιστα να πει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα χωρίς μέλλον.

Διερωτώμαι πώς όλα αυτά συμβιβάζονται με τον τίτλο του επίτιμου Προέδρου τον οποίο φέρει. Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί από τον τίτλο αυτόν;»

Την ίδια ερώτηση σας απευθύνω κι εγώ . Μήπως θα πρέπει πρώτα να παραιτηθείτε από τον τιμητικό τίτλο του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ» και μετά να επιδοθείτε στο σύνηθες άθλημα της διαστρέβλωσης πάσης αλήθειας προς ίδιο όφελος και υστεροφημία; Αλλιώς μένετε εκτεθειμένος. Και αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε για να παραιτηθείτε, καλό είναι κάποιος να σας το υποδείξει. Έπειτα μήπως είναι καιρός να σταματήσετε τις εμφανίσεις σας στην ΤιΒι, διότι πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι δύο ημέρες προ των εκλογών θα σας φιλοξενήσει ο κ. Χατζηνικολάου , για να επιδοθείτε στο γνωστό σας «πετροπόλεμο» . Οι θέσεις σας πλέον είναι γνωστές, και σοφότεροι δε γινόμαστε!

Είπατε και κάτι άλλο επίσης : "O Σαμαράς ακολουθεί λάθος πολιτική" , αγνοώντας ότι δεν κυβερνάει ο Σαμαράς! Ο Παπανδρέου κυβερνά, αλλά εσείς κρίνετε συνεχώς τον Σαμαρά! Πού την είδατε τη λάθος πολιτική; Άμα κυβερνήσει, θα έχετε όλο τον χρόνο, Θεού θέλοντος, να τον κρίνετε. Κριτική στην αντιπολίτευση, πρώτη φορά βλέπουμε. Μιμείσθε σ αυτό το θέμα το πολιτικό σας «παιδί» τον κ. Καρατζαφέρη , που κι αυτός όπου βρεθεί και όπου εμφανισθεί, στο Σαμαρά αναφέρεται, διότι μάλλον τον βλέπει στον ύπνο του κάθε βράδυ και του προκαλεί εφιάλτες, που από μαγαζί γωνία μετέτρεψε το κόμμα του σε περίπτερο.

Κύριε Πρόεδρε, να είναι η μνήμη σας ασθενής δεν το πιστεύω, αλλά εάν είναι ας σας θυμίσω κι εγώ κάτι κλείνοντας το παρόν. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (λέγε Ανδρέα Παπανδρέου) έχετε μια κατηγορία εις βάρος σας για το θέμα των υποκλοπών, που τελεί υπό ΑΝΑΣΤΟΛΗ; Ένας έντιμος άνθρωπος δεν θα το δεχόταν αυτό στην ηλικία που είσθε, διότι σας ακολουθεί και η ΝΤΟΡΑ. Θα ζητούσε να δικασθεί και να αποδοθεί ΑΘΩΟΣ στο λαό, αλλιώς η ΙΣΤΟΡΙΑ αυτά τα πράγματα δεν τα συγχωρεί, όπως άλλωστε και τις μεταπηδήσεις από κόμμα σε κόμμα. Κι αυτό γιατί κάτι λέγατε χθες περί του Νόμου «Περί Ευθύνης Υπουργών».

Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή !!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη