16 Ιαν 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Αγαπητέ μου Χάρρρυ. Κάνεις το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι: υποτιμάς το μέγεθος του ...μυαλού του Γιώργου Παπανδρέου. Δες σε παρακαλώ το βίντεο και σκέψου πως το άτομο απευθύνεται στο μεγαλύτερο οικονομικό φόρουμ του πλανήτη και ...συνειδητοποίησε τι τους λέει!
Είναι απίστευτο! Κι όμως! Απλά δες το ...χαλαρά και ...ψύχραιμα:


Πέραν των κλασικών τριών  «S» στην αγγλική γλώσσα – «sun, sea and some ruins» – δηλαδή του ήλιου, της θάλασσας και των αρχαιολογικών μνημείων, η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει, όπως καλλιτεχνικά φεστιβάλ, δρόμους του κρασιού, σχολές μαγειρικής, θέρετρα σκι, ράφτινγκ σε ορεινές περιοχές και κωπηλασία στα νησιά, καταδύσεις για επισκέψεις σε ενάλιες αρχαιότητες, μέχρι και αναρρίχηση στους βράχους των νησιών του Αιγαίου. 

Ειρήσθω εν παρόδω, προσφάτως  συνειδητοποιήσαμε ότι η λέξη «Αιγαίο», ηχητικά, προσομοιάζει με τη λέξη «αγάπη» στην κινεζική γλώσσα. Προβλέπουμε λοιπόν ότι η εμπειρία της κινηματογραφικής ταινίας «Mamma Mia», στην οποία πραγματοποιείται γαμήλια τελετή σε ένα ελληνικό νησί, θα οδηγήσει σε μια νέα βιομηχανίαΜάλιστα, γνωρίζω κάποια που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί – να ευχηθούμε η ώρα η καλή στην Ελένη, της οποίας ο πατέρας βρίσκεται εδώ, μαζί μας.
Μιλάμε για το απόλυτο αλαλούμ.
Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν...
Δυο πουλιά και ένα τσώνι...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Τι δουλειά έχουν τα 3 "S", με το Αιγαίο, τη λέξη αγάπη στα Κινέζικα, την ταινία  «Mamma Mia» και την Ελένη που παντρεύεται;;

Τι να πούμε και εμείς..
Ελένη η ώρα η καλή !!!
Τώρα τι λές αγαπητέ Χάρρυ; 

Ο τεμέτερον Αναστάσιος

(επεξεργασία εικόνας κειμένου:http://exomatiakaivlepo.blogspot.com )
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη