18 Μαρ 2011

Το είδαμε και αυτό! Απίστευτο: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ!!!

Και έχουν εκλογές αύριο στο σωματείο;
Διαβάζω και δεν πιστεύω σε αυτά που βλέπω στο τοπικό μπλόγκ των Σερρών iakxos! Απίστευτες καταγγελίες για ...δημόσιο υπάλληλο ...ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ:


κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


   ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ




O αξιότιμος κ. Δούκας εκλέχθηκε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Σερρών το 2008 όταν εργαζόταν στην ιδιωτική εταιρεία ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ. Για την προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ και τον συνδικαλισμό με την με αριθμό 3912/12-11-2009 απόφαση του «πράσινου αυτοδιοικητικού» Νομάρχη Σερρών , Στέφανου Φωτιάδη, ύστερα από σχετική  προκήρυξη θέσεων ο κ. Δούκας ανταμείβεται και διορίστηκε ως Δημόσιος υπάλληλος στην Νομαρχία Σερρών. Παρά τον διορισμό του  ο δραστήριος συνδικαλιστής «μπουλτοζιέρης» ως «βολεμένος» Δημόσιος Υπάλληλος πλέονπαραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού  για να εκπροσωπεί υποτίθεται  τα συμφέροντα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα , αντιμαχόμενος υποτίθεται τις ληστρικές πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης των ευεργετών του.

Η συμμετοχή Δημοσίου Υπαλλήλου στην Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου είναι σαφές ότι καθιστά μη νόμιμη την συγκρότηση αυτού και φυσικά αυτοδίκαια άκυρες τις οποίες αποφάσεις του

Τον Νοέμβριο του 2011 ο Δημόσιος Υπάλληλος και συνδικαλιστής του ιδιωτικού τομέα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές , υποψήφιος με τον συνδιασμό του νυν Δημάρχου Πέτρου Αγγελλίδη,«αδειάζοντας» τον ευεργέτη του τέως Νομάρχη και υποψηφίο τότε Δήμαρχο Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, ο οποίος φυσικά «μετρούσε» τον Δούκα  στις δυνάμεις του.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασυμβίβαστο στην υποψηφιότητα Δούκα , σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου περί Καλλικράτη (3852/2010) εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και επικυρώθηκε η εκλογή του γιατί  όπως  φημολογείται  οι Τσούλκας, Μουτάκας πείσθηκαν να μην καταθέσουν ενστάσεις  κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

Και φυσικά ο Πέτρος Αγγελίδης δεν στάθηκε αγνώμων  όταν ήρθε η ώρα της απόπληρωμής …   ο κ. Δούκας ορίσθηκε  Πρόεδρος του νέου ΝΠΔΔ που θα προκύψει από την συνένωση όλων των ΝΠΔΔ των Καποδιστριακών Δήμων  του Δήμου Σερρώhttp://oiakxos.blogspot.com/ν
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη