11 Απρ 2011

Πραγματοποιήθηκε χτες 10 Απριλίου ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς κατάφερε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματίες αθλητές και μη καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν ως θεατές.


Αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δυνατός αέρας, στη διοργάνωση συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι όλων..
 των ηλικιών καθώς περιελάμβανε, το Μαραθώνιο δρόμο από την Πέλλα μέχρι την Θεσσαλονίκη τους δρόμους των 10 χλμ., 5 χλμ. και των 1.000μ.

Από το Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης συμμετείχαν πάνω από 200 μαθητές στα 1.000μ. Οι μικροί μαθητές με την τεράστια συμμετοχή τους έστειλαν με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε σημείο της γης, το περιβαλλοντολογικό μήνυμα «Ο αγώνας για το περιβάλλον είναι Μαραθώνιος».

Τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των δρόμων υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.atgm.gr

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου ευχαριστεί θερμά όλους και όλες όσοι συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση αλλά και όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες, οι οποίοι ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το Διεθνή Μαραθώνιο σε κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή καθώς επίσης και τα τμήματα των υπηρεσιών μας (αθλητικό, καθαριότητας, κίνησης, πρασίνου και συντηρήσεων) για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των Δρόμων 10 και 5 χλμ. που ήταν στην ευθύνη μας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη