4 Απρ 2011

Άρθρο του Βαγγέλη Δημητρίου που θα συζητηθεί

Έπεσες στη…. λούμπα (ή έλα στο θείο…..)

του Βαγγέλη Δημητρίου
(για το http://taxalia.blogspot.com/)

Ο Δήμαρχος κ. Μπουτάρης μου ζήτησε πολλές φορές να βοηθήσω την καθαριότητα, πριν αναλάβει τα καθήκοντα του. Φυσικά ...
και δεν αρνήθηκα και ούτε θα αρνηθώ ποτέ να προσφέρω για τη Θεσσαλονίκη και το έκανα δημόσια και φανερά, όπως πάντα. Με επίσκεψη ½ ώρας στο ΣΜΑ την Πρωτοχρονιά (είχα να πάω 4 χρόνια)’ διέγνωσα το πρόβλημα και πρότεινα λύσεις, οι οποίες δεν εφαρμόστηκαν και άρα δικαιώθηκα.

Πέραν αυτού, ούτε με ενδιαφέρει, ούτε με απασχολεί η Υπηρεσία Καθαριότητας, ούτε ο μηχανισμός που δεν είχα ποτέ και γι’αυτό είχα αποτέλεσμα. Δούλεψα με όσους βρήκα και δεν έφερα κανένα δικό μου (ρωτήστε τους εργαζόμενους από τα αντίπαλα πολιτικά κόμματα). Το ΣΜΑ μπορεί να το επισκεφθεί οποιοσδήποτε, εάν έχει λόγο και εμένα δεν με ενδιαφέρει η Καθαριότητα, μετά τις προτάσεις που έκανα και δεν εφαρμόστηκαν, όπως επίσης και η Διοίκηση του Δήμου προς το παρόν.

Αν άρχισαν τα όργανα από μερίδα του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Πρωτοβουλίας είναι δικό τους θέμα, άλλα είναι πλέον αργά γιατί οι ίδιοι αποτελούν τον κορμό της Πρωτοβουλίας.
Είχα σκοπό να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση σε μεταγενέστερο χρόνο, άλλα μάλλον θα το ξανασκεφτώ γιατί μου δίνεται η ευκαιρία από το σχόλιο σας.

Βαγγέλης Δημητρίου
Τέως Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης

ΥΓ1. Συναντήθηκα ή είπα τηλεφωνικά την άποψη μου σε περισσότερους από δέκα δημοτικούς συμβούλους από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις για τα σκουπίδια.

ΥΓ2. Ο μηχανισμός της καθαριότητας είναι χωρίς πολιτικό αντικείμενο για όσους γνωρίζουν ή για όσους θέλουν να παράγουν έργο. Ασχολούνται μόνο όσοι προσπαθούν να βρουν αντικείμενο για να περνάει η ώρα με συσκέψεις…. ή όταν πίνουν στο μπαράκι το ποτό……

ΥΓ3. Ουδεμία σχέση έχω από 5/1/2011 με την καθαριότητα και γενικά με την Διοίκηση του δήμου, εάν αυτό ενδιαφέρει κάποιους. Δεν ισχύει όμως αυτό για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΥΓ4. Γενικέ Γραμματέα πρόσεχε……

ΥΓ5. Παναγιώτη, Ανδρέα και σε λίγο Χασδάι και ύστερα Μπουτάρη άρχισαν τα όργανα…… άλλα μάλλον είναι της πλάκας………
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη