23 Μαΐ 2011

Τώρα κατάλαβαν οι δημοτικοί άρχοντες πού οφείλονται οι καθυστερήσεις στο Μετρο Θεσσαλονίκης!

Πιό γελοία καταντάει η σημερινή "τρύπα του μετρό" από αυτή του Κούβελα!
Γκιουλέκας, Ππαθεμελής, Ζαριανόπουλος, Μάτης, όλοι εναντίον καθυστερήσεων στο μετρό και επιτέλους μιλώντας για την ουσία: την αφραγκία που δέρνει το μετρό, με αποτέλεσμα εδώ και χρόνια να δουλεύουν ψιλό γαζί τη Θεσσαλονίκη ! Τίποτε δεν προχωράει στο μετρό (το γράψαμε εκατοντάδες φορές), οι τύποι έκλεισαν δρόμους, μαράζωσαν γειτονιές κι εγκατέλειψαν το έργο, κάνοντας ...
θεατρινισμούς ότι δήθεν σκάβουν !

Να θυμηθούμε το δημοσίευμα του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ, της 17ης-12-2010, που έλεγε "Αμέσως μετά τις γιορτές κλείνει η Δελφών". Πόσο αμέσως δηλαδή; Πέρασαν άλλοι πέντε μήνες και δεν έπεσε χαλικάκι στη Δελφών !
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ και ειδικώς της Ανίτας Στιβακτάκη, να δημιουργήσει αποδιοπομπαίο τράγο, να εμφανίσει "εχθρό", (τον Μητροπολίτη Άνθιμο δηλαδή τον οποίο παρουσίαζε συχνά πυκνά, ως υπάιτιο των καθυστερήσεων!), η πραγματικότητα είναι αδήριτη! Δεν υπάρχει σάλιο, στο Μετρό είναι φτωχομπινέδες και ΔΕΝ μπορούν να τελειώσουν το μετρό.

διαβάστε και:
Το μετρό καταστρέφει τη Θεσσαλονίκη


Και μέσα σ΄όλα αυτά.....
Έγγραφο ΒΟΜΒΑ από Γκιουλέκα διαψεύδει την κυβέρνηση και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
(από το thestival)
Ένα έγγραφο που έστειλε ο αρχιμηχανικός της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ προς την εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο ο Κώστας Γκιουλέκας. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό ο αρχιμηχανικός ενημερώνει την εταιρεία ότι έχουν παγώσει οι εργασίες σχεδόν σε όλους τους σταθμούς της βασικής γραμμής του ΜΕΤΡΟ. «Ρωτώ το ΜΕΤΡΟ της Αθήνας δε συνάντησε αρχαιότητες. Γιατί εκεί τα έργα ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους» διερωτήθηκε ο Κ. Γκιουλέκας. Ο επικεφαλής της Ομάδας Δημιουργίας ζήτησε από τον Πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το έγγραφο. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιτέθηκε στον Κ. Γκιουλέκα λέγοντάς του ότι λαϊκίζει. Ο Κ. Γκιουλέκας έκλεισε την τοποθέτησή του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χρυσώνει το χάπι στους Θεσσαλονικείς. «Δημόσια λέτε: θα σας κάνουμε το έργο και κάτω από το τραπέζι κυκλοφορούν έγγραφα που μιλούν για πάγωμα των έργων. Η κυβέρνηση όταν κάνει δηλώσεις δεν έχει γνώση της κατάστασης από εσάς» τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη