9 Ιουν 2011

Σωστός ο Αβραμόπουλος !

Του τα ΄χουμε χώσει όταν έπρεπε, του βγάζουμε το καπέλο όταν πρέπει.
Με μια συγκινητική και πολιτικά ώριμη ομιλία του έβαλε τάξη στο άθλιο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο εξετράπη σε "εχθροπραξίες" με απόλυτη ευθύνη τριών...
 εριστικότατων κακομαθημένων συμβούλων της δικής του παράταξης (!), οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά στη ζωή τους αντικείμενο κριτικής. Μέχρι τώρα, είχαν κακομάθει να κάνουν κριτική στους άλλους. Έχουν το ίδιο πρόβλημα δηλαδή με πολλούς Πασόκους, που ξινίζουν όταν δέχονται τα πυρά της αντιπολίτευσης, γιατί έμαθαν μια ζωή να κατηγορούν, να σπιλώνουν και να λασπώνουν. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Τώρα όμως είναι αυτοί στην καρέκλα της εξουσίας και αυτοί "τα ακούν". Οπότε πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι "θα τα ακούν", όπως αυτοί με πολύ ένταση έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Αντιθέτως, τώρα που ο φακός χτυπάει το δικό τους πρόσωπο, ξύπνησε μέσα τους ο κρυμμένος φασισμός, που στην αντιπολίτευση καλυπτόταν από τη "σοσιαλιστική ρητορική".
Σωστός, σωστότατος ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος που έβαλε τα πράγματα σε τάξη.
Αλλά και ο Δήμαρχος, επέδειξε πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα και ωριμότητα από κάτι συμβούλους του, που έμειναν στα χρόνια της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ της γειτονιάς τους και βγάζουν λογύδρια, που άλλοτε προκαλούν γέλιο κι άλλοτε εμετό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη